FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer pentru Concordia Chiajna: a adus un jucător de la Pandurii Târgu Jiu

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 08:48

Mijlocaşul dreapta Valentin Munteanu a fost printre primii jucători plecaţi de la Pandurii Târgu Jiu în noul context financiar traversat de clubul gorjean.

După o perioadă de tatonări, în care a încercat şi o experienţă externă, Munteanu şi-a găsit o nouă echipă unde va evolua în continuare.

Fotbalistul de 28 de ani a semnat un acord pe doi ani şi jumătate cu gruparea Concordia Chiajna unde se află deja integrat în programul condus de Dan Alexa.

"Mă bucur că am ajuns la o formaţie cu stabilitate şi condiţii excelente. Sper să îmi aduc aportul la realizarea obiectivului propus prin evoluţii cât mai bune" a precizat fostul jucător al Pandurilor după parafarea contractului cu echipa din Chiajna.

Munteanu s-a aflat, în ultima perioadă, în negocieri cu mai multe echipe, din ţară sau străinătate, dar a ales, până la urmă, gruparea din Chiajna antrenată de Dan Alexa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  12 Ianuarie 2017, 18:57

Cei de la Chiajna au invins atat st3aua cat si pe dinamo in tur, au o echipa buna, merita sa evite retrogradarea.

blatistu49
blatistu49  •  12 Ianuarie 2017, 09:57

afar cu comunele cheltuieli f rost cu Comune la numar f nici un interes OUT CHIJNA VOLUNTARI Bani publici in MIZERIE

Vezi toate comentariile (2)
Comentează