FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Transferul lui Dan Nistor la CFR a intrat în impas » Pîrvulescu: "Nu mai pleacă!"

1.800.000 este cota lui Nistor pe site-ul de specialitate transfermarkt.de
1.800.000 este cota lui Nistor pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 iulie 2013 21:54

Preşedintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, a declarat că nu a mai primit nici un semn din partea celor de la CFR şi că "închizătorul" va rămîne la Tg. Jiu.

În urmă cu două săptămîni, preşedintele Marin Condescu a anunţat că Nistor, 25 de ani, se va transfera la CFR Cluj pentru 500.000 de euro şi că jucătorul s-a înţeles cu clubul în privinţa contractului. Cu toate acestea, clujenii au plecat în cantonament şi oficialii de la Pandurii n-au mai primit nici un semn din Ardeal.

"Şansele sînt mici ca Nistor să se transfere la CFR. Cei de acolo ar fi trebuit să ne caute, dar nu au făcut asta. Nistor mai are contract cu noi şi va continua la Pandurii. Nu văd cum s-ar mai putea realiza transferul la CFR în acest moment", a declarat preşedintele Eugen Pîrvulescu pentru ziuadecj.ro.

Jucătorul s-a înţeles cu Arpad Paszkany, însă clubul din Gruia insistă să plătească mai puţin pe jucător, suma de 500.000 de euro fiind considerată prea mare.

"Am transmis celor de la CFR ceea ce dorim şi urma ca dînşii să ne spună dacă acceptă aceste condiţii. CFR-ul a plecat în cantonament, iar noi nu am mai primit nici un semn" (Eugen Pîrvulescu, preşedinte Pandurii)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  08 Iulie 2013, 16:12

Nu ti-a placut la Steaua....acum ramai la taranoaia acolo :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează