FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transferul lui Gabi Tamaş e aproape făcut: "E 99% la Steaua! Dacă nu venea după o accidentare, nu se întorcea în ţară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 21:28

Florin Manea, impresarul lui Gabi Tamaş, a vorbit despre situaţia negocierilor cu Steaua şi a explicat de ce fundaşul îşi doreşte o revenire în România.
”Steaua a făcut o ofertă foarte bună. E normal să îi fie greu să facă pasul ăsta din cauza rivalităţii. Gabi e însă jucător profesionist şi e în situaţia în care trebuie să aleagă cu mintea, nu cu sufletul. Dinamo e în situaţia în care este, el este în situaţia în care este. Dacă nu venea după o accidentare, atunci nu se întorcea în ţară. Cu tot respectul pentru Dinamo, dar eu l-am consiliat să aleagă Steaua. Tamaş e 99% la Steaua, mai lipseam doar eu pentru ca el să poată semna. Sper ca şi suporterii lui Dinamo să îl înţeleagă. Veţi vedea în teren nivelul lui de joc.

Va fi mult peste ce avem noi în campionat, pentru că de 5 ani el joacă în Anglia. Îl văd schimbat după această accidentare. Are 31 de ani şi şi-a dat seama că o astfel de accidentare îi poate schimba viaţa. El e apt fizic, dar am optat să venim în România, pentru că începe campionatul abia în februarie. În Anglia ar fi trebuit să joace de mîine, iar el are nevoie de pregătire. Cum Steaua este campioană 95%, cred că îl vor pe Tamaş pentru un an şi jumătate, pentru că se gîndesc la Champions League”, a spus Florin Manea la televiziunea sportro.

...despre oferta lui Dinamo: ”E foarte departe de cea a Stelei. Singura ofertă concretă este cea a Stelei. Dacă lucrurile nu se schimbă, el va semna contractul”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (125)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  15 Ianuarie 2015, 09:52

rau de tot am ajuns noi steaua, sa ajungem sa transferam o astfel de javra ,si ca om si ca fotbalist ....

maryan1947
maryan1947  •  15 Ianuarie 2015, 09:23
Postat de bogdany79 pe 15 Ianuarie 2015, 09:03

Mai bine sa-l luam pe Marc de la Ceahlaul. Fac pariu ca dupa primul cantonament Tamas se face manga!

ma baete hai sa fim serioosi noi steaua nu avem nevoie de penali deci cand tia calcat picioru pe ghencea tata trebuie sa spui ma nene sunt fotbalist nu compara watford cu steaua ca le da 10-0

bogdany79
bogdany79  •  15 Ianuarie 2015, 09:03
Postat de liviu.neagoe pe 15 Ianuarie 2015, 08:39

E clar, e vrajeala impresarului, cititi mai atent fraza de la urma, citez: ”E foarte departe de cea a Stelei. Singura ofertă concretă este cea a Stelei. Dacă lucrurile nu se schimbă, el va semna contractul” Adica tradus, Dinamo tre' sa pluseze si-l va avea. Impresari marunti, isi fac reclama prin presa, pariu ca nu va veni la Steaua?

Mai bine sa-l luam pe Marc de la Ceahlaul. Fac pariu ca dupa primul cantonament Tamas se face manga!

Vezi toate comentariile (125)
Comentează