FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Marius Alexe la Cesena ar putea pica » Arrivederci, Italia?

Alexe e produs 100% al lui Dinamo
Alexe e produs 100% al lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2011 20:59

Alexe s-a resemnat, după ce fusese anunţat că trebuie să plece la Cesena: "Rămîn. Eu am vrut să ajut clubul financiar, dar nu cred să se mai materializeze transferul".


La loc comanda! Este mesajul pe care l-a primit Marius Alexe din partea acţionarilor, deşi, în week-end, transferul temporar la Cesena era ca şi făcut. Dinamo pare să nu mai fie interesată să-l lase împrumut pentru 600.000 sau 700.000 de euro, dorind să dea un "tun" de cel puţin 4 milioane de euro.

"Nu ştiu ce se va întîmpla în ceea ce mă priveşte. Nu mă gîndesc la plecare, ar fi periculos, mi-ar afecta programul de antrenamente. Eu m-aş bucura să ajut financiar clubul, dar nu cred că se va întîmpla. Am auzit că domnul Dragomir a spus despre mine că aş valora 10 milioane de euro, îi mulţumesc pentru apreciere, dar nu cred că am demonstrat că fac atît", a declarat Alexe.

Apreciază Rapidul
Despre viitorul sezon, Marius a precizat: "Sper să readucem lumea la stadion. Ar fi bine ca rivalii să nu ne bage în seamă, iar în urma rezultatelor să fim pe primul loc. Eu zic că Rapid a făcut cele mai bune transferuri, dar trebuie să arate pe teren ceea ce pot".

În ceea ce priveşte mutările de la Dinamo, Alexe este de părere că s-au liniştit lucrurile: "E bine că s-a rezolvat problema antrenorului. Am făcut o pregătire bună cu domnul Ciobotariu, este un meseriaş. Vor mai fi speculaţii cu cine pleacă, cu cine vine, dar acestea sînt mereu în fotbal. Sper să mai facem nişte achiziţii, n-ar fi rău să mai vină cineva".

6.000 de euro pe lună e salariul lunar al lui Alexe în Ştefan cel Mare. La Cesena ar luea cu cel puţin 20.000 de euro mai mult

Amical cu brazilieni şomeri
Dinamoviştii şi-au programat o partidă de verificare pentru sîmbătă, de la ora 20:00, pe arena din Ştefan cel Mare. Roş-albii vor juca împotriva lui FC Zico 10, o formaţie alcătuită din fotbalişti brazilieni care nu au angajament şi care au pornit în Europa pentru a încerca să prindă un contract. Accesul spectatorilor va fi gratuit la tribune, peluzele urmînd să fie închise. Meciul va fi transmis liveTEXT pe GSP.ro.

"Dinamo nu are răbdare"
Înainte ca Dinamo să-l numească pe Ciobotariu "principal", şefii "cîinilor" au tratat timp de 10 zile cu Ionuţ Chirilă (44 de ani): "M-au căutat cei de la Dinamo, le-am prezentat un proiect pe 4 ani, dar nu ne-am înţeles. Ceream bani numai în cazul performanţei, altfel nu luam mare lucru. Eu am promis titlul în 3 ani şi o performanţă europeană un sezon mai tîrziu, numai că Dinamo nu are răbdare. Visul de a juca în Champions League e greu de realizat fără calm şi fără un proiect concret, eu le doresc succes!". (Ionuţ Curea)

Bărboianu e în ghips
Veste proastă pentru Ştefan Bărboianu: după ce că e pe drumuri şi nu ştie unde va evolua în sezonul următor, fundaşul dreapta şi-a mai pus şi piciorul în ghips. Acesta a suferit o fisură la metatarsianul 5 al piciorului şi va putea reîncepe antrenamentele în două săptămîni. Bărboianu şi Găman aşteaptă revenirea oficialilor FRF din vacanţă pentru a afla un verdict în cazul lor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
droe
droe  •  14 Iulie 2011, 15:27

Frate ce s-o fi prostind cu frizurile alea de c****t...

peter76610
peter76610  •  14 Iulie 2011, 13:28

Comentariul tău...Pai si daca-i da pe Torje si pe Alexe ,cu cine mai vrea **** butelarul sa mai ia campionatul si sa faca performanta în Europa ? Auzi vrajeala la el ,cica daca vindem ceva de toti banii vom lua jucatori . Pai de ce sa-i dai pe astia care sunt cei mai buni ca sa ei în locul lor niste anonimi ; Dar planul bisnitarilor este clar ca si la Steaua ,ei spera sa ia vreo 7,8 ,10 milioane si sa aduca în loc un pachet de jucatori de 5-6 jucatori la 100 000 bucata si restul sa le ramâna lor. Asta e unica lor strategie ,asta e tot interesul lor pt fotbal ,sa scoata ceva bani.restul e cancan. Sa nu mai mearga nimeni la stadion pâna nu pleaca Borcea si Ciobandante. Boicot total.

flafy
flafy  •  14 Iulie 2011, 11:43

e mai bine ca ramane..desi aveam jucatori care sa-l inlocuiasca dar e bine ca e concurenta mai mare!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează