FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul lui Vătăjelu ține în viață o echipă din Liga a 2-a » Povestea neștiută a fundașului: "A venit să-mi ceară bani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 17:58

CSU Craiova a obținut 1,4 milioane de euro în urma transferului lui Bogdan Vătăjelu la Sparta Praga, însă 20% din această sumă va merge spre Metalul Reșița.

Cătălin Rufa, finanțatorul celor de la Metalul Reșița, a vorbit despre transferul lui Vătăjelu, jucător ajuns în Valea Domanului în 2014 după ce a rămas liber de contractul pe care-l avea cu Steaua II.

"Ne aşteptam la un transfer afară al lui Vatajelu, pentru că din 2014 tot spun că e unul dintre cei mai buni fundaşi din România. Locul lui este între primele trei campionate din Europa, iar Sparta Praga va fi o rampă de lansare către fotbalul cu adevărat performant.

Ţin la el ca la un copil de-al meu. Odată, eram în faţa vestiarelor şi Bogdan a venit să-mi ceară nişte bani împrumut pentru o pereche nouă de ghete. În 5 minute a venit înapoi cu banii, că site-ul de unde trebuia să-şi ia ghetele se închisese şi nu avea de unde să-şi ia la ora aceea. Altul n-ar fi făcut asta … Sunt lângă el tot timpul şi-l voi ajută ori de câte ori va avea nevoie.

Ne va veni o sumă importantă din transferul lui şi cu ea vom încerca să ieşim din insolvenţă achitând din datorii. Vom vedea ce sumă va intră în contul Metalului. Am o relaţie foarte bună cu cei de la Craiova şi nu vor fi probleme. Procentul nostru este de 20% din suma de transfer", a declarat Rufă la Sport Total FM.

Metalul Reșița e într-o situație delicată în Liga a 2-a. Ocupă locul 18, cu 10 puncte după 19 etape, după ce Șoimii Pâncota și ACS Berceni au fost scoase din campionat.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
martinpen
martinpen  •  28 Decembrie 2016, 20:41

Hai ca e tare : s-a inchis site-ul in seara aia... Astia care inventati povesti, macar inventati ceva plauzibil...

para.para
para.para  •  29 Decembrie 2016, 05:43
Postat de martinpen pe 28 Decembrie 2016, 20:41

Hai ca e tare : s-a inchis site-ul in seara aia... Astia care inventati povesti, macar inventati ceva plauzibil...

Asta cu site-ul inchis e dovada suprema a mintirii poporului. Oricum e laudabil ca nu au pus poza cu fcsb la acest "articol".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează