FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - BASEL, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Trufie cu Nistor, silenzio cu Maxim! Cu ce se mai ocupă managerul Stelei în ultima perioadă

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 octombrie 2013 10:54

Mihai Stoica a creat o postare umilitoare la adresa lui Nistor, pentru prestaţia slabă din meciul Evian - Guingamp, dar n-a mai amintit nimic de mijlocaşul lui Stuttgart, strălucitor şi duminică în Bundesliga, ambii refuzînd Steaua în acest an.

"N-o să mă auziţi niciodată pe mine criticînd un fotbalist". E o declaraţie pe care Mihai Stoica a tot repetat-o în ultimii ani, mai ales de cînd a trecut de la Oţelul la Steaua, în 2002. Acest lucru nu mai e respectat însă şi în prezent de cel care e manger în Ghencea.

Sîmbătă seara, la puţin timp după terminarea meciului Evian - Guigamp 1-2, MM a scris pe contul său de Facebook cîteva rînduri prin care îl umilea practic pe Dan Nistor, fotbalist care a refuzat să semneze cu Steaua în această vară.

"Tare promo-ul cu celebrul Dan Nistor care zicea ceva de genul «Urmăriţi campionatul Franţei numai la DigiSport!»... păi era mai bine să-l urmărească şi el, săracul, tot la DigiSport, că azi a intrat la 1-0 pentru Evian şi s-a terminat 1-2. Du-te, tată, la Vittel...", a scris MM, făcînd trimitere la faptul că Nistor a intrat în minutul 73, la 1-0, şi rezultatul final a fost 1-2.

Totuşi, la mai puţin de o zi distanţă, Mihai Stoica n-a mai avut nici o replică după prestaţia altui fotbalist care a refuzat să semneze cu Steaua în 2013. E vorba despre Maxim, cel mai bun de pe teren în Hamburg - Stuttgart 3-3, cu un gol şi o pasă de gol. MM n-a avut nici o postare pe Facebook referitor la Maxim.

1 e locul pe care îl ocupă Maxim, pe site-ul oficial al Bundesligii, în topul celor mai buni pasatori, cu nu mai puţin de 5 pase de gol în actualul sezon

591703-mm-dan-nistor.jpg

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
plischi
plischi  •  23 Octombrie 2013, 07:14

baiatu' este un tip inclinat catre critica, nu se ocupa cu laudele niciunde si catre nimeni, in afara de cei pe care-i stie toata lumea fotbalistica. oameni suntem, traim, ne hranim, ne imbracam, ce obtin eu de la nistor daca-l laud?!

fangigi
fangigi  •  22 Octombrie 2013, 21:41

IL DOARE INCA DOSUL DE CAND I-AU TRAS-O CEI 2!:))))

istoricu
istoricu  •  22 Octombrie 2013, 16:58

pt ultra tei sau nea bula ca asta e cea mai slabe echipa din istoria ch league sunt cele 2 slovace prima in anii 90- a facut 0 puncte apoi artmedia petralzka-bratislava 1 pc in aniik 2000 mai e debrecen acum 3-4 ani zalaercseg anii 90 3 pct amandoua ungare nordsjeland-danezii acum 1 an aalborg tot danezi anii 90 DECI IN NICI UN CAZ STEAUA NU E CEA MAI SLABA ECHIPA DIN FORMATUL LIGII ( DIN 1992 INCEPAND) PS SA STII CA NU TIN CU steaua otelul acu 2 ani

Vezi toate comentariile (39)
Comentează