FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ţucudean nu e disperat să se transfere de la Dinamo: ”Iau campionatul, apoi plec!”

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 august 2012 20:46

Monitorizat de Ajax Amsterdam, Ţucudean, 21 de ani, spune că nu vrea să se despartă de Dinamo


Este jucătorul "cîinilor" cu cea mai mare ascensiune în acest sezon, a captat atenţia lui Marc Overmars şi a lui Ajax Amsterdam, a cules laudele lui David Villa după Dinamo - Barcelona (0-2). George Ţucudean, 21 de ani, a fost urmărit de reprezentanţii "lăncierilor" şi la meciul de la Jonkoping dintre "naţionalele" Under 19 ale Suediei şi României, partidă pe care "tricolorii" au cîştigat-o cu 2-0. Iar arădeanul a punctat din penalty, după ce Alexe deschisese scorul.

Apreciat şi pentru evoluţia de la echipa de club, Ţucudean susţine că nu ia în calcul o despărţire prea rapidă de roş-albi: "Eu vreau să cîştig, mai întîi, cel puţin un titlu de campion cu Dinamo, apoi m-aş putea gîndi la un transfer. Sînt onorat de faptul că echipe din Europa sînt interesate de mine, însă mă interesează să-mi fac treaba la echipa de club. Apoi o să vedem ce va fi, Olanda, Spania sau altă ţară. Eu simt că trec printr-o perioadă bună, îmi doresc să marchez etapă de etapă pentru a deveni constant, ca să-mi intre golul în sînge".

"Nu se pune problema ca George să plece de la Dinamo, nici acum, nici la anul. El se poate transfera la un mare club din Europa pe o sumă-record, depinde de cum va evolua în continuare"
Dragoş Săvulescu, acţionar Dinamo

"Ţucudean o să ajungă mare atacant, o să vedeţi! Se vede de la o poştă că are stofă de fotbalist. E cel mai bun vîrf român la ora actuală"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

6 goluri în 4 partide, în toate competiţiile, a reuşit Ţucudean în acest sezon pentru Dinamo, contribuind şi la cîştigarea Supercupei de către "cîini"


Koulibaly a ajuns la timp
Paul Koulibaly a jucat 84 de minute pentru "naţionala" sa, Burkina Faso, în amicalul din Franţa, cu Togo (3-0), şi-a reuşit să sosească ieri în România. Dinamoviştii erau îngrijoraţi că fundaşul va mai fi reţinut la acţiunea formaţiei africane, însă stoperul stînga s-a întors şi poate juca diseară primul meci oficial în tricoul lui Dinamo, după ce-a evoluat în amicalul cu Barca (0-2).

Dragomir dă interzis Barcei şi lui Real Madrid
Se înteţeşte războiul declaraţiilor dintre Adrian Thiess, omul ce-a adus Barcelona la Bucureşti, şi Dumitru Dragomir, preşedintele LPF declarînd ieri la GSP TV: "Ce dacă a venit Barcelona? O panaramă de meci, o ruşine, o urîţenie de fotbal, d-aia nici n-a venit lumea la stadion! Dinamo a fost păcălită, n-a luat nici un ban. În fotbalul românesc vin tot felul de căpuşe ca să se pricopsească. Banii s-au dus în buzunarul şmecherilor. Vina este a mea, că am lăsat meciul să se joace. Cît o să fiu eu la Ligă nu vor mai fi astfel de partide, nu mai vine nici Barcelona, nici Real Madrid, nimeni!".

Apel pentru 1.000 de "cîini" la Chiajna
"Cîinii" au 1.000 de tichete pentru meciul de diseară de la Chiajna, iar suporterii au făcut apeluri, în discuţiile online, pe forum-urile dedicate lor, ca fanii să vină în număr mare la periferia Capitalei, la meci. Tichetele s-au vîndut şi ieri, se vor vinde şi azi, la casele de bilete ale arenei din Ştefan cel Mare. Iniţial, preţul era de 5 lei, dar şefii Concordiei au decis să dubleze costul unui tichet.

Funny Galcev
Bulgarul Boris Galcev a oferit momente haioase colegilor în ultimele zile. Dinamoviştii au povestit ieri: "L-am întrebat dacă vrea să mănînce fructe, a dat din cap negativ. Dar mai tîrziu a venit să mănînce fructe. Apoi, antrenorii l-au întrebat dacă nu cumva ar vrea să joace pentru echipa secundă pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. A dat din nou negativ din cap, dar la plecare a venit în autocar. Abia apoi ne-am dat seama că e bulgar şi, cînd răspunde afirmativ, dă din cap exact invers decît noi!".

Mingi cu dedicaţie
Fanii dinamovişti pot cîştiga la meciul de joi, cu Metalist Harkov, mingi semnate de vedetele lui Bonetti. Pentru a încuraja echipa în duelul cu ucrainenii, suporterii vor putea cîştiga unul dintre cele 100 de baloane, toate cu autografele jucătorilor. Tragerea la sorţi va avea loc joi, în ziua primei manşe din play-off-ul Europa League. Pentru a participa la tragerea la sorţi, fanii trebuie să cumpere bilete la meci de pe platforma online dedicată, biletedinamo.ro. (Andrei Crăiţoiu)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
florinch
florinch  •  17 August 2012, 15:52
Postat de fotbalistu pe 17 August 2012, 14:39

iar va ambalati cu tucu, dar el da goluri doar acasa ,in deplasare e ''degeaba''. trebuie putintica rabdare, sa creasca................................sa-l vedem deseara

Nu iti mai da nick-ul "fotbalistu",ci "ageamiu".Daca nici Tucudean nu a explodat anul asta,inseamna ca au explodat atacantii stelei.Aia au avut si ei un atacant (Kapetanos) si l-a aruncat Jiji.Tucudean va exploda anul asta si,dupa parerea mea, va fi noul golgeter al lui Dinamo si, de ce nu, al Romaniei.Cinste lui pentru felul cum gandeste,pentru ca nu se grabeste sa plece "afara" (cum fac altii) pana cand nu face ceva pentru Dinamo (titlul).Oricum,este inca prea tanar sa plece,s-ar rata precum multi altii si ar reveni cu coada intre picioare si intr-o forma dezastru.

fotbalistu
fotbalistu  •  17 August 2012, 14:39

iar va ambalati cu tucu, dar el da goluri doar acasa ,in deplasare e ''degeaba''. trebuie putintica rabdare, sa creasca................................sa-l vedem deseara

redbuldog
redbuldog  •  17 August 2012, 11:58

Nuuu, Tucu ar trebui sa mai ramana cel putin 1,5 ani la Dinamo si daca se tine de treaba sa fie vandut pe cel putin 5 mil..dar in vest nu la rusi,ukr sau turci..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează