FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţucudean, sponsor la Dinamo » Le-a dat colegilor 5.000 de euro înainte să plece la Standard

Ţucudean ar putea debuta azi la Standard Liege, în confruntarea cu Mons
Ţucudean ar putea debuta azi la Standard Liege, în confruntarea cu Mons

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 18:03

Înainte de a părăsi echipa cu destinaţia Standard Liege, atacantul le-a donat 5.000 de euro foştilor colegi, să-i împartă între ei. Suma se strînsese din ”bonusurile” primite de fotbalist de la bunicul său!

George Ţucudean a părăsit Dinamo, dar n-a plecat din Ştefan cel Mare fără să le lase "o atenţie" foştilor coechipieri. Mai exact, "cîinii" au primit din partea lui suma de 5.000 de euro, pe care s-o împartă între ei, mai ales că jucătorii au restanţe mari contractuale!

Suma este neimpozabilă şi fără dobîndă, cadou în toată regula. "George strînsese nişte bani din bonusurile pe care i le acordă bunicul său pentru fiecare gol marcat. Cînd a auzit că sînt atîţia jucători neplătiţi la Dinamo, care nu au cum să-şi acopere diverse datorii, a vrut să le împartă băieţilor cadoul de la bunică-su. A fost un gest de mare bun-simţ la despărţire, întrucît chiar erau fotbalişti în mare impas cu banii", au comentat dinamoviştii.

Arădeanul de 21 de ani provine dintr-o familie foarte înstărită, afacerile familiei fiind conduse de bunicul său din partea mamei, Gheorghe Cosma. Familia deţine, printre altele, o fabrică de mobilă, un complex comercial, un centru spa, cifra anuală de afaceri fiind de 40 de milioane de euro.

"Eu am o convenţie cu George: dai gol, bunicul îţi dă 200 de euro, primeşti "galben", tăiem 50, primeşti "roşu", tăiem complet. E vorba de motivaţie, nu de bani" (Gheorghe Cosma, bunicul lui Ţucudean)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  13 Februarie 2013, 16:20

Ce voiam sa spun...completez...fotbalistii nu trebuie priviti cao categorie speciala, doar pt ca din ea fac parte, Mutu, Cristea, nila, cruduta, sau bomba lui tanase. Astia sunt cei care sunt evidentiati de catre ziarele canca...majoritatea fotbalistilor au obligatii, familii si incearca sa-si aranjeze viata si situatia familiala prin ce stiu ei mai bine. Nu-i deplangem, dar nici nu trebuie sa-i privim cu invidie....sunt cazuri care ne cer asta: Klein si Nesu, cele mai rasunatoare de la noi. In rest numai de bine...spor!

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  13 Februarie 2013, 16:17

S-au dus vremurilele de demult in care jucatorii erau platiti cu sute de mii de euro, pe an...acum un jucator mediu ia undeva la 10.00 pe luna...o sa ziceti:"si asa e mult". O fi, dar prin comparatie cu ce castiga un sportiv de performanta, cu efortul depus, cu activitatea care are si ea o limita, nu e chiar mult. Baietii astia se apuca de la varste mici de fotbal, prioada in care parintii lor investesc, termina activitatea sportiva in jurul varstei de 33 de ani, apoi nu au pensie, sau un alt venit. Ma refer la majoritatea jucatorilor. Nu-i deplag, pt ca singuri isi aleg activitatea asta si trebuie sa-si asume faptul ca nu sunt toti mesi sau ronaldo.

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  13 Februarie 2013, 16:12
Postat de theopalas pe 10 Februarie 2013, 18:03

Nu credeti ca gestul era intr-adevar frumos sau chiar nobil daca dadea banii in scop caritabil? Chiar nu au fotbalistii bani? La ce salariu au ei daca au capul pe umeri si neplatiti juma de an ar trebui sa se descurce. I s-a facut mila lui Tucudean ca unii colegi nus-i pot plati ratele la masinile de lux, sau nu pot termina vila. Da-o-ncolo de treaba...

La Dinamo chiar e gest caritabil, ce a facut Tucudean.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează