FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tudorel Stoica: "Numai Kapetanos ar fi avut loc în echipa în care jucam eu"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Fostul căpitan al Stelei Tudorel Stoica face o analiză a evoluţiei pe care gruparea din Ghencea a avut-o în acest sezon şi spune că numai Pantelis Kapetanos ar fi avut loc în marea echipă a roş-albaştrilor din anii '80.

„Fără modestie şi păstrând proporţia cu progresul fotbalului, cred că Steaua actuală nu mai seamănă deloc cu echipa în care am jucat.
Atunci, linia de fund şi construcţia conlucrau perfect, iar atacul era tăios. Acum, Steaua nu mai are apărare, nu mai are mijloc, de fapt... nu mai are nimic! Poate un singur fotbalist mai seamănă, ca stil, cu jucătorii din echipa de atunci.

Este vorba despre Kapetanos, care îşi face treaba în faţa porţii. Însă nu e ajutat de construcţie, nu e specificul Stelei să joace numai cu mingi lungi, cu lansări în adâncime, de aceea nici grecul nu dă randament în fiecare meci”, a spus Tudorel Stoica pentru ziarul Ring.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
 •  03 Mai 2010, 21:58

Tu Milici,ai auzit de Tudorel,dar faptul ca nu stii fotbal comentezi numai prostii.La nationala nu juca fiindca era nesimtitul de Lucescu antrenor si lua numai parasutele lui,asa cum face fiul Razvanel.

 •  03 Mai 2010, 19:42

Pentru toti care sustin ca Tudorel Stoica a fost foarte mare si nu au inteles sensul contestarii mele le spun o gluma care pare a fi scoasa din gura vorbetelui Tudorel Stoica: Sunt MEMBRU al unui GRUP atat de ELITIST incat ABIA mai sunt ACCEPTAT.

 •  03 Mai 2010, 19:37
Postat de pe 03 Mai 2010, 17:53

Milici, tu ori nu ai nici o treaba cu fotbalul ori nu ai auzit de Tudorel Stoica. Nu stiu cand esti nascut, dar ai putea sa-ti intrebi tatal despre Tudorel. Ce echipa avea Steaua atunci. Vai, nici macar nu mai prea vreau sa mai vad meciurile Stelei, iti piere tot cheful cand vezi ce oameni sunt pe teren, caci fotbalisti e prea mult sa le spui. Ce a ajuns Steaua.......nu mai excist nimic din spiritul Stelei, nici atitudine, nici onoare, nici demnitate de a imbraca tricoul, nimic.

Batrane a fost o gluma, un ardelean ca tine se prinde mai greu....Totusi n-a fost mare lucru de capul lui Tudorel, printre putinii din Steaua 86-89 care mergea rar pe la nationala. El impreuna cu Weissenbacher si Balan , chiar si marele Duckadam, sunt cei mai modesti ca fotbalisti din acea echipa.Am zis ce am zis deoarece ceilalti modesti tac dar el , Tudorel , graieste mai mereu aiurea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează