FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tudorie putea fi stelist » Cum a ratat eroul Oţelului din ultima etapă un transfer la Steaua

Tudorie a fost dorit și de Milan, și de Sampdoria, ambele grupări dorindu-l pentru echipele Primavera
Tudorie a fost dorit și de Milan, și de Sampdoria, ambele grupări dorindu-l pentru echipele Primavera

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 20:43

Autorul spectaculosului gol cu care Oţelul a egalat duminică Steaua ar fi putut fi din vară atacantul roş-albaştrilor, dar afacerea a picat.

Alexandru Tudorie a înscris la prima atingere de balon, duminică seară, reluare cu capul în dreapta lui Tătăruşanu, în minutul 77, după supercentrarea lui Milea din dreapta. A fost prima reuşită în Liga 1 a vîrfului de 17 ani şi 9 luni.

Blondul atacant ar fi putut ajunge de la finele verii la Steaua! Doar că afacerea a picat întrucît părţile nu s-au pus de acord. Era un business în trei: Steaua, Oţelul şi Steaua Dunării, club specializat în creşterea de juniori.

Pînă să se ajungă la un eventual consens între grupările din prima ligă, mai ales că gălăţenii voiau să-l cedeze pe Tudorie pentru meciurile din Youth Champions League, nu s-a bifat înţelegerea cu Steaua Dunării.

Oţelul voia un milion de euro din transferul ulterior al lui Tudorie, de la Steaua la o echipă din străinătate, dar afacerea a picat întrucît ar fi trebuit să cedeze jumătate din sumă la Steaua Dunării.

Eroul Galaţiului din week-end e şi spumos în declaraţii: "Acum joc la Oţelul, sper şi am încredere că voi ajunge la o echipă mare din străinătate. Am calitate, sper să am ocazii s-o arăt, îmi doresc să ajung la Milan, dar nu la Primavera, ci la prima echipă. Poate voi fi eu titular şi Balotelli rezervă! Voi munci în continuare şi mai mult pentru că, de acum, lumea va interpreta altfel tot ceea ce voi face pe teren".

"Tudorie va creşte enorm, poate să facă pasul la o mare echipă europeană în următorii ani, dacă va fi serios şi profesionist. Ne felicităm că nu l-am cedat la formaţii Primavera din Italia" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

"Sper să se mai joace ultimele meciuri pe 2013, eu sînt disperat să joc fotbal, cred că acum e momentul meu. Sînt tînăr, pot juca pe orice teren, oricît de îngheţat" (Alexandru Tudorie, atacant Oţelul)

"Am făcut o ofertă pentru acest jucător, dar clubul din Galaţi nu a fost de acord. O să vedem ce va mai fi în continuare" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

67 de minute a bifat pînă acum Tudorie în tricoul Oţelului în actualul sezon, în 5 meciuri în toate competiţiile

50.000 de euro este cota fotbalistului conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
goghe
goghe  •  10 Decembrie 2013, 12:55
Postat de catalinantoneanu pe 10 Decembrie 2013, 09:39

Daca nu dadea golul ala duminica nu mai scriati voi articolul asta! Lasati baiatul in pace!

Corect! Asta este jurnalismul sportiv romanesc - dai un gol, esti bun-esti vedeta. Nu dai, nu existi!

catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  10 Decembrie 2013, 09:39

Daca nu dadea golul ala duminica nu mai scriati voi articolul asta! Lasati baiatul in pace!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează