FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Tur de forță pentru galeria Rapidului, pe 9 martie

Galeria Rapidului va fi prezentă și la handbal și la fotbal sâmbăta viitoare
Galeria Rapidului va fi prezentă și la handbal și la fotbal sâmbăta viitoare

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 16:41 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 18:06

Sâmbătă, 9 martie, va fi o zi plină pentru galeria Rapidului. Ultrașii giuleșteni vor să ajungă la două evenimente consecutive, la handbal feminin, apoi la doar câteva ore mai târziu, la fotbal.

Programarea meciului de fotbal Rapid - FCSB, o partidă extrem de importantă pentru ambele tabere, nu doar prin prisma duelului la titlu, dar mai ales a marilor orgolii, a picat destul de rău pentru fanii vișiniilor.

LPF a stabilit programul ultimei etape din sezonul regulat » 5 meciuri din Superligă se joacă în aceeași zi + Când are loc Rapid - FCSB
ETAPA 30
LPF a stabilit programul ultimei etape din sezonul regulat » 5 meciuri din Superligă se joacă în aceeași zi + Când are loc Rapid - FCSB

„Ne descurcăm noi și de data asta"

În aceeași zi, de la 17:30 este programat la Sala Giulești meciul de handbal feminin dintre Rapid (locul 2) și Dunărea Brăila (locul 4). Iar fetele, aflate în cursa de urmărire a liderului CSM București, sunt obișnuite să fie susținute de o întreagă tribună.

Meciul ar putea dura cel puțin o oră și jumătate, astfel că cei 400-500 de suporteri care vor fi prezenți la handbal vor fi nevoiți să facă extrem de repede drumul spre Arena Națională. Unde, de la ora 20:00, va începe întâlnirea de fotbal cu rivalii de la FCSB, în ultima rundă a sezonului regulat.

Grosul galeriei va fi pe stadion mai devreme, dar nucleul de forță ar ajunge la limită pentru partida care va stabili ecartul dintre cele două echipe la sfârșitul sezonului regulat.

„O să ne descurcăm noi. Mereu am făcut-o. Am ajuns noi de la Gyor, de la handbal, în 12 ore la București, ca să fim altături de echipa de fotbal! Așa că vom reuși și de data asta", a spus Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului.

La meciul cu FCSB și-au anunțat prezența și foarte mulți fani rapidiști din diaspora, care vin special acasă pentru această partidă.

Veste bună pentru Rapid! Preferatul lui Dan Șucu a semnat

Dan Șucu, criticat pentru decizie: „Te uiți la 200.000 de euro? Domnule Șucu, 200.000 de euro sau victoria?”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Normal
Normal  •  03 Martie 2024, 19:28

Galeria Rapidului este super organizata !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează