FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, JOI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Turcu: "Nu mă mai interesează nimic din ce-am făcut la Dinamo, îmi cer doar banii"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2010 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu spune că nu îşi doreşte să mai comenteze nimic legat de recuperarea investiţiilor pe care le-a făcut la gruparea din Ştefan cel Mare.

"Nu vreau sa mai declar absolut nimic despre aceasta datorie. Eu vreau doar sa recuperez banii din creditarile cu care am ajutat clubul Dinamo si pe care am documente. Nu ma intereseaza tot ce am facut acolo, loja pe care am construit-o sau banii de pe transferul lui Torje cum s-a tot scris prin presa.

De aceea am vorbit cu avocatul meu si se ocupa de acest lucru. L-am incredintat pe Doru Viorel Ursu cu aceasta misiune. Eu nu mai pot sa comentez nimic. Dinamo are un meci greu joi, cu Timisoara, nu vreau sa mai spun ceva inaintea acestei partide", a spus Turcu la SPT FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  05 Mai 2010, 12:19

poti castiga un dolar daca te inscrii cu un anunt pe oursdeal,com

 •  05 Mai 2010, 12:18

poti castiga un dolar daca te inscrii cu un anunt pe oursdeal,com

 •  05 Mai 2010, 00:04

Dle Turcu, eu ma bucur ca ati plecat si sper sa nu mai aud de "perlele" dvs, declaratiile sforaitoare de nationalism si va doresc sa mergeti cat mai departe de fotbal. Acum nu mai aveti nevoie nici de trabuc ca nu mai aveti unde sa va dati maretz prin fata camerelor de luat vederi. Sper sa fiti un bun exemplu pt mai multi domni care incita, intarata si abereaza - scuzati termenul folosit, dar chiar nu gasesc altul acum de bucurie - pe micile ecrane. Puteti aranja cevain acest sens cu d

Vezi toate comentariile (8)
Comentează