FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

U Cluj atacă dur decizia LPF: "Este o aberaţie intenţia limitării accesului străinilor în România!"

Articol de - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 10:39

Există şi cluburi în România care nu privesc cu ochi buni limitarea accesului stranierilor în campionatul intern.

Vlad Munteanu, preşedintele celor de la U Cluj, a criticat intenţia pe GSP.RO: "Mi se pare o aberaţie! Ne îngrădesc dreptul la a cîştiga nişte bani. Dacă eu am posibilitatea să aduc un jucător african de o valoare mică şi căruia îi poate creşte valoarea în timp, de ce să n-o fac?!

De ce să nu am şi alte venituri decît drepturile TV? Păi, noi căutăm să nu mai stăm doar în banii de la TV, iar ei asta ne obligă să facem. Acelaşi caz este şi cu brazilienii. Dacă jucătorii au convocări, valoarea lor de piaţă nu mai este de România. În cazul în care aduc 3 "petarde" de extracomunitari, eu, ca şi club, sufăr primul.

Trebuie găsite alte soluţii, limite de vîrstă etc. E foarte bine că vrem să promovăm fotbalistul român, dar pînă atunci, FRF şi LPF să ne ajute să formăm campionat de tineret sau unul zonal şi cu faze finale. Să ne oblige să le avem şi să susţină financiar. Aşa ajută, dacă vor!", a reacţionat conducătorul ardelenilor.

"Mengolo are ofertă de 400.000 de euro"
A oferit şi un exemplu concret: "Mengolo este extracomunitar, a venit liber în România şi am avut deja oferte pe el de 400.000 de euro şi nu i-am dat drumul". Vlad Munteanu a încheiat: "Mai bine, cei în drept să se ocupe de schimbarea Legii Sportului. Aşa ajută tot fotbalul românesc şi alte sporturi. Decizii mici, fotbal mic, schimbări mari, sportul trăieşte şi imaginea României prin sport va creşte enorm".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
khal_37
khal_37  •  30 Ianuarie 2015, 19:54
Postat de icostin66 pe 30 Ianuarie 2015, 11:24

Comentariul tau, poate fi catalogat intr-un singur fel : ''gandire'' de cacareaza becaliota...De zeci de ani , practic de la infiintare, spurcaciunea asta de ''club'' nu a facut altceva decat sa fure din ograda altora, prima data ajutati politic, mai apoi folosind banii unui parnaias. Ce rezultate au cacarezele la categorii mici de varsta ?! ZERO !

Imi pare bine ca recunosti...FCDB cunoscuta in lume ca FC Rusinea Romaniei 1948 ar trebui desfiintata urgent! Echipa care a furat si nu a avut performante, echipa care a distrus alte echipe si fotbalisti promovand badarania in teren si in tribune, echipa care a infiintat ,,cooperativa'' prin actualul ei presedinte, pe atunci tot presedinte la acelasi club doar ca era ofiter superior activ al securitatii, echipa din cauza careia s-a desfiintat un trofeu, pentru ca ei l-au furat, si anume gheata de aur, echipa care are presedinte un fost ofiter suporior al fostei securitati, castigatoarea prestigiosului trofeu Marbell Cup, echipa care a uimit Europa prin lipsa ei de performante...fc ,,adapost'

encipi
encipi  •  30 Ianuarie 2015, 14:33

E cea mai importanta regula care poate redresa fotbalul romanesc. Banii se pot face foarte bine si din transferul jucatorilor romani. De ce nu l-ati luat voi pe Sergiu Bus de la Corona? Iar astazi incasati voi 500.000 de euro pe el. Hagi de ce are o Academie atat de buna? S-a batut de la egal la egal cu juniorii Interului, Real Madrid sau Galatasaray. Pentru ca e plina de romani dornici sa faca performanta, crescuti intr-un mediu sanatos. Ar trebui sa fim mai nationalisti, sa ne protejam valorile, nu sa stam plecati in fata strainilor. Cand era Roman la Rapid, locuia intr-un ap. cu 2 camere, iar Texeira in vila cu piscina. Acu se mira ca Rapidul este in insolventa.

secundul
secundul  •  30 Ianuarie 2015, 13:34

Ati adus jucatori de nimic, fara Cv.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează