FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJ ARENA

"U" va plăti chirie de 7.500€ plus utilităţi / meci pe Cluj Arena!

Stadion Cluj Arena
Stadion Cluj Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 14:22

UPDATE // ora 13.00 - După două ore de negocieri şi discuţii pe amendamente, contractul de închiriere a fost aprobat în unanimitate de către consilierii judeţeni. ”U” Cluj are temeiul legal pentru a juca primul meci cu FC Braşov din 15 octombrie pe noua arenă a Clujului. Şedinţa s-a încheiat.

UPDATE // ora 12.45 - Consilierii judeţeni trec la discutarea fiecărui articol din contract. Durata contractului rămîne de doar 9 luni. Clubul va livra 300 de bilete gratis, destinate elevilor şi copiilor, doar în peluză şi la tribuna 2. Plata chiriei de către club va fi plăcută la cursul euro de la data facturării.

UPDATE // ora 12.30 - Florin Bolchiş, vicepreşedinte Consiliu de Administraţie U Cluj - ”Acest club nu ne aparţine nouă, nici lui Walter, nici lui Tişe, nici d-voastră, ci aparţine românilor, al Ardealului. Negocierile au fost lungi, am stat 40 de ore pentru a discuta clauze. Am avut o negociere extrem de fair. Înţelegem partea comercială, noi nu vrem să ne îmbogăţim, obiectivul nostru e ca echipa să joace pe acest stadion”

UPDATE // ora 12.15 - Consiliul judeţean a solicitat 300 de tichete pentru fiecare meci într-o clauză, dar consilierul Dan Canta solicită scoaterea acestei clauze din contract. ”Pentru angajaţii noştri!”, explică preşedintele Tişe. ”Nu contează, sîntem datori ca fiecare să-şi plătească biletul. CFR a împărţit la rîndul său abonamente, dar numai pentru că a dorit acest lucru. Nu ca o clauză din contract, deci să rămînă la latitudinea clubului acordarea de bilete şi invitaţii la fiecare eveniment, nu să-i obligăm prin contract”, a motivat Canta

UPDATE // ora 12.00 - Proiectul a fost adoptat de consilieri cu 26 de voturi împotrivă şi o singură abţinere. Aşadar U Cluj plăti 7.500 de euro pe eveniment plus utilităţi. Clauza de confidenţialitate e scoasă din contract, astfel încît oricine poate ştie cheltuielile plătite de către club. ”U” a dorit să încheie un contract pe 9 luni, dar consilierii judeţeni doresc să fie semnat un angajament pe doi ani! ”

UPDATE // ora 11.45 - Consilierii judeţeni au început să discute despre cuantumul chiriei de 7.500 de euro pentru fiecare meci care îl va disputa, la care se va adăuga cuantumul utilităţilor. ”U” ar putea plăti 7.500 de euro pentru trei zile, în preziua meciului, în ziua meciului şi la o zi după meci.

UPDATE // ora 11.30 - La şedinţă participă şi Remus Cîmpeanu, fosta glorie a Universităţii Cluj, dar şi cîţiva reprezentanţi ai galeriei clujene. Din partea clubului de fotbal, e prezent Florin Bolchiş, care stă alături de Cîmpeanu.

UPDATE // ora 11.10 - Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a explicat rapiditatea convocării acestei şedinţe extraordinare a CJ Cluj. ”Reprezentanţii clubului au solicitat ca această hotărîre să fie adoptată cît mai rapid, pentru a putea depune dosarul de licenţiere la FRF şi LPF”, a explicat Tişe. Sînt prezenţi 28 de consilieri, 10 fiind absenţi.  ”Avem cvorumul necesar pentru a putea desfăşura şedinţa şi ordinea de zi”, a spus Tişe.

Consilierul judeţean, Radu Szeplekan, a propus alocarea unui spaţiu gratuit pentru înfiinţarea muzeului clubului Universitatea, care să aibă sediul în incinta stadionului. Iniţiativa sa e rapid îmbrăţişată de către consilierul Dan Canta a redeschis subiectul muzeului.

Consiliul Judeţean Cluj se reuneşte astăzi în şedinţă, de la ora 11:00, pentru a discuta ultimele detalii ale contractului de închiriere dintre Universitatea Cluj şi autorităţi pentru a juca pe ” Cluj Arena”.

Reprezentanţii CJ vor o chirie de 7.500 de euro, jumătate din încasările de publicitate de pe inelul secund, 10 loje şi 2.500 de bilete gratis la fiecare partidă!  La un calcul minim, clubul clujean ar trebui să achite în jur de 60.000 de euro pe meci, exact cît pretind autorităţile locale că ar costa lunar întreţinerea noii arene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
ligax
ligax  •  24 Septembrie 2011, 16:22

Foarte bine ca s-au inteles! Hai"U"!

alexandruclujean
alexandruclujean  •  24 Septembrie 2011, 01:09
Postat de alpin pe 24 Septembrie 2011, 00:11

Asta chiar am scris-o la suparare! Nici nu stiu daca e corect, ca nu stiu ungureste!! Dar ma enerveaza razboiul asta intre clujeni!!! Ce frumos era pe vremuri, cand mergeam, dupa meci, cu "adversarii sa analizam meciul LA O BERE!!! Acum, dam cu parul in cel care vede altfel... Cer scuze, remarca mea nu ti se potriveste...

Pana la epoca lui grof&scrof, cefereul (scuze, cefemeul) a fost de B si C, in A in cel mai bun caz echipa de pluton. U a avut doar o Cupa, dar U vine de la Universitatea, iar asta e Clujul, fie ca le place unora sau nu. Sa scrii despre "ziaristi platiti" de altii, de "falsificarea istoriei", de "invidie", de pus "gaz pe foc", cand tocmai clubul pe care-l sustii a facut si face TOATE astea... trebuie sa fii nu (doar) oportunist, nu (doar) tupeist, nu (doar) intrigant, ci SUMA lor: "ceferist"! Sustineti-va, bai, echipa pe fatza, nu o mai tot dati la intors! Ieri ne-ati sfidat si azi vreti respect si prietenie? Fugiti in i.a.d!

alexandruclujean
alexandruclujean  •  24 Septembrie 2011, 00:33

arakis, "Ion Moina" e casa "Universitatii". Nu cere nimeni ce nu e al nostru. Uistii au facut "Marsul pentru o idee" in 2009, noi am cerut stadion nou. Pe atunci dadeati cu flit si va autosatisfaceati ca ne desfiintam si langa parc va fi mall. Acuma grof & scrof au dat komunikat, automat tot sovinul clujean simte in u.ri.na ca "banii lor" sunt acolo! Ati spur.cat boxele in co.ci.na de v-a ras o tara intreaga si acuma va trebuie stadion nou? Repetenti la logica si la bun simt! Asa ca ramine cum am stabilit, va dam noi, sUporterii, stadion, ca pina acum: cu varf si indesat, oriunde va prindem in oras. Tu pune abtibilde pe placa la Matei Corvin. Si

Vezi toate comentariile (58)
Comentează