FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UEFA confirmă GSP! Ce implică perioada de monitorizare: "Steaua nu trebuie să fie implicată în acte de corupţie"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 10:19

Gazeta Sporturilor a anunţat ieri în ediţia tipărită că suspendarea Stelei de un an se va acorda doar în cazul unor acte de corupţie, dar Mircea Sandu a anunţat că se va activa clauza pentru orice abatere.

Totuşi, un oficial UEFA a susţinut pentru Gazetă exact informaţia oferită în ziar: "În următorii 5 ani, Steaua va trebui să nu fie implicată în acte de corupţie sau care au legătură cu corupţia, la acest lucru se referă perioada de probaţiune", a susţinut Thomas Giordano, şeful departamentului media de la Nyon.

Ieri, Mircea Sandu a declarat la Dolce Sport că "Steaua trebuie să fie atentă cît timp se află sub perioada de supraveghere pentru că şi o scandare rasistă o poate afecta, clauza de suspendare se activează în cazul oricărei abateri".

Roş-albaştrii vor fi monitorizaţi de UEFA în următorii 5 ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (134)
soopafly
soopafly  •  28 Iunie 2013, 00:41

Sandu e idiot

emil_ingura
emil_ingura  •  27 Iunie 2013, 17:27
Postat de lagardere_72 pe 27 Iunie 2013, 15:57

Se vede ca articolele voastre sunt scrise dupa ureche. Eu am intrat pe site-ul UEFA si nu am vazut nici o modificare in comunicatul dat pe 25 iunie. Iar in comunicat nu se specifica ca abaterea trebuie sa fie neaparat de coruptie.

Daca pentru asta a fost judecata, trebuia sa precizeze??? Daca tu imi dai o palma dupa cap si judecatorul iti spune "Sa nu mai faci asa ceva!!", trebuie sa precizeze "sa nu mai dai cu palma, cu piciorul, cu o scandura, cu ciocanul, cu sabia, cu pistolul, cu un rechin, cu Hulk Hogan"??? Nu e clar ca nu trebuie sa mai dai in mine??? Daca i-au judecat pt premiere, nu trebuie sa mai premieze pe nimeni.

emil_ingura
emil_ingura  •  27 Iunie 2013, 17:25

Nu are nicio legatura rasismul cu "mita". Sunt sub lupa astora de la UEFA pentru eventuale "premieri". Ce treaba are rasismul sau ce fac suporterii in tribuna cu premierea??? Pai asa se pot infiltra un grup de 10 dinamovisti in galeria Stelei care sa intre pe teren si sa-i dea una in gura unuia de la echipa adversa. Ce basme tot spuneti??? Tot bateti apa in piua cu un rasism. Daca tot bateti apa in piua pe treaba asta, inseamna ca aveti ceva pregatit.

Vezi toate comentariile (134)
Comentează