FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Uhrin, mulţumit de jucătorii săi » Surprins de atitudineb

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2011 00:00

Dusan Uhrin s-a declarat extrem de mulţumit la finalul primului cantonament

Aşteptările lui Dusan Uhrin au fost depăşite după o săptămînă de cantonament la Debrecen. "Mă bucur să văd atitudinea asta la ei pentru că în mandatul trecut am avut probleme cu unii fotbalişti care s-au adaptat mai greu. Sînt surprins plăcut de ceea ce am găsit aici şi am observat că nu s-au pregătit deloc rău în ultima perioadă. Asta îmi uşurează munca", a spus Uhrin.

Tehnicianul nu a făcut economie de laude la adresa noilor achiziţii după primul amical al iernii. "A fost un meci bun şi este important ca în această perioadă să ai adversari mai slabi pentru a lucra şi la moral. Lepmets îmi place foarte mult, se vede că are calităţi de goalkeeper. Lavecchia nu a jucat o perioadă îndelungată, s-a adaptat mai greu, dar văd că deja începe să îşi intre în ritm. Are o experienţă mare şi dacă se va pune la punct cu pregătirea, ne poate fi util", a spus Uhrin, care a concluzionat caracterizîndu-i pe Ricketts şi Rafael Rocha: "Ricketts ne va ajuta foarte mult, sînt convins de asta, iar Rocha intră în primii 13-14 jucători de la această echipă".

"Sînt mulţumit de tinerii de la echipa a doua. Trebuie să fie conştienţi de şansa care li se oferă şi dacă sînt concentraţi pot face oricînd pasul la prima echipă"

Dusan Uhrin

"Trebuie să avem grijă să nu se accidenteze nimeni pentru că perioada grea de-abia de acum începe. Se va acumula oboseala, iar randamentul jucătorilor va scădea"
Dusan Uhrin

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează