FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Uhrin şi-a stabilit obiectivul pentru retur » Fanii înapoi în stadion!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2011 00:00

Cehul vrea o echipă ofensivă pentru a-i recîştiga pe suporterii bănăţeni.

După ce a studiat pe casete jocurile Timişoarei, cehul Dusan Uhrin jr. s-a întors din vacanţă cu imaginea dezolantă din tribune în turul campionatului. Ieri, la reunirea lotului, cehul a promis o echipă superofensivă pentru a-şi recîştiga suporterii. "Noi toţi cei din jurul echipei şi a clubului trebuie să facem totul ca să atragem din nou suporterii lîngă echipă. Din ce ştiu eu, este multă lume care are un interes deosebit pentru această echipă. Trebuie să lucrăm cît se poate de serios ca ei să vadă că ne dorim să avem succes şi să vină la stadion", a explicat Uhrin

La al doilea mandat pe banca Timişoarei, cehul a evitat să vorbească despre şansele la campionat. "Începe o etapă mai grea decît înainte, pentru că avem planurile noastre care nu vor fi uşor de realizat. Este o diferenţă mare faţă de data trecută, avem jucători care au o experienţă mare în Cupe, atunci noi am avut o echipă mai luptătoare. Acum echipa este mult mai tehnică", a conchis tehnicianul ceh.

"Am şi eu unele vise, sînt frumoase, dar depinde foarte mult de felul în care vom juca. Cu patronul Iancu am discutat că ne dorim să terminăm în primele trei, dar fiecare din noi şi-ar dori să jucăm în Champions League"
Dusan Uhrin

"Big tempo, big tempo"
Dusan Uhrin a debordat de vitalitate la reunirea de ieri şi a încercat să-şi ţină în permanenţă jucătorii în priză. Cehul a conversat minute bune cu Taborda, chiar şi pe terenul de joc, iar apoi l-a luat în primire pe Zicu, cei doi glumind în repetate rînduri. "Big tempo, big tempo! Vreau big tempo pentru 30 de secunde", a fost îndemnul cel mai des auzit la antrenamentul de ieri dimineaţă.

8.300 de spectatori au asistat în medie la meciurile de pe teren propriu ale Timişoarei

12.000 de spectatori era media de acum două sezoane, în mandatul precedent al lui Uhrin

Picu a revenit la Poli
Dragoş Picu va lucra din nou cu Dusan Uhrin, el urmînd să se ocupe de pregătirea cu portarii la formaţia bănăţeană. Picu a lucrat cu Uhrin şi la Limassol, tehnicianul contribuind din plin la forma bună pe care a arătat-o Pantilimon atunci cînd şi-a cîştigat postul de titular. Picu a discutat minute bune ieri cu ultima achiziţie, letonul Sergei Lepmets (23 de ani), care va face deplasarea în Ungaria.

Taborda la Vaslui?
Aducerea lui Sergei Lepmets i-a deschis drumul lui Pedro Taborda spre un posibil transfer, după ce lusitanul a intrat în ultimele şase luni de contract. Portarul e dorit de FC Vaslui şi Rapid. "Taborda este singurul din lot pentru care există o discuţie. Nu ştiu dacă sînt şanse de realizare", a explicat Daniel Stanciu. "Am contract cu Poli, depinde doar de club. Dacă se vorbeşte de mine, mă bucur, nu contează dacă e de rău sau de bine. Dusan mi-a spus că nu vrea să plec", a explicat Taborda.

Interes pentru Nikolici
Pe lîngă discuţiile pentru Taborda, conducerea lui Poli a mai fost abordată şi pentru un transfer al atacantului Stefan Nikolici. "Am fost sunat şi întebat de un posibil împrumut al lui Nikolici, dar am refuzat", a spus team-managerul Daniel Stanciu. Muntenegreanul a fost adus la Timişoara la începutul lui septembrie, a evoluat 218 minute în Liga I şi a înscris un gol.

33 de jucători în cantonament
Uhrin a anunţat că va plece miercuri  în cantonamentul de la Debrecen cu un lot de 33 de jucători, urmînd ca apoi să se decidă cine va mai pleca şi dacă mai este nevoie de întăriri. "Deocamdată toţi merg cu noi, iar după Spania ne vom hotărî şi vo mai scurta acest lot. E prea devreme să mă pronunţ acum cine mai vine sau cine pleacă pentru că trebuie să-i văd pe jucători mai întîi. Cu unii din ei, abia am făcut cunoştinţă", a spus Uhrin.

S-a renunţat la Chiacu şi Dukici
Primii jucători de care Poli se va despărţi în iarnă sînt Hristu Chiacu şi Dusko Dukici. Ultimul, adus în vară nu a jucat nici un minut în campionat pentru Poli, iar Chiacu nu a convins. "Dukici şi Chiacu vor pleca sigur de la Timişoara, mai departe vom vedea. Oricum este un lot de 13-14 jucători care sînt netransferabili în orice situaţie", a spus Stanciu.

Lotul prezent la reunire
Portari: Taborda, Lepmets, Iordache
Fundaşi: Scutaru, Luchin, Mera, Cisovsky, Burcă, Krejci, Sepsi, Sava (junior)
Mijlocaşi: Zicu, Tameş, Alexa, Poparadu, Popovici, Dobriceanu, I. Matei,
Jitaru, Zaluschi
Atacanţi: Axente, Nikolici, Dorin Goga, Magera, Boştină (junior)
Absenţi: Pantilimon, Helder, Rocha, Ricketts, Amuneke (învoiţi), Bourceanu,
Curtean, Mansour (accidentaţi)

Citește și:

România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
Nationala
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (1)
alinescu13
alinescu13  •  11 Ianuarie 2011, 10:49

Cu totii pe EL MONUMENTAL!!!!!FORZZA VIOLA!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează