FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI TIMIŞOARA, ORA 19:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

"Uitaţi de bani, intraţi în istorie!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 11:10

Emerich Dembrovschi îi îndeamnă pe jucători să realizeze importanţa momentului în care se află şi să se concentreze doar la fotbal


Deşi a jucat 7 ani la Timişoara şi a antrenat aici vreme de 5 ani, Emerich Dembrovschi, nu a reuşit să cîştige titlul cu Poli.
Jucătorul de legendă al timişorenilor a dezvăluit un lucru inedit: "A fost un vis de-al tinereţii mele, să aduc primul titlu în Timişoara cu echipa de fotbal.

Din păcate, nu am reuşit ceea ce mi-am propus şi mi-aş dori că băieţii de astăzi să realizeze în ce moment se află. Au ocazia să cîştige titlul suprem în fotbalul românesc, trofeul la care speră orice jucător din Liga I. Trebuie să lupte pînă la capăt şi să dea totul în cele două meciuri capitale cu Vaslui şi Otelul. Dacă va cîştiga aceste două partide, Poli este campioană", a spus încrezător Emerich Dembrovschi.

Acesta i-a sfătuit pe jucători să uite de problemele salariale şi să se gîndească doar la performanţa pe care o pot obţine la finalul acestui sezon: "Peste cîţiva ani, cînd se vor uita în CV-ul lor nu va scrie niciunde că au existat probleme cu banii. Sper să se poată mîndri atunci că au cîştigat titlul de campioni cu Timişoara şi că le-au îndeplinit un vis bănăţenilor", a concluzionat fostul atacant al alb-violeţilor.

- 208 meciuri a jucat Dembrovschi pentru Poli
- 52 de goluri a înscris Dembrovschi pentru formaţia timişoreană
- 5 sezoane a antrenat Dembo la Poli

Uhrin: "Nu mă gîndesc la butoane"
Antrenorul timişorenilor a explicat că nu se teme de jocurile de culise din Liga I. "Nu mă gîndesc la butoane sau la valize şi nici nu cred în ele. De ce să cred în ele dacă nu am văzut niciodată aşa ceva? Dacă cineva va fi prins, atunci putem să discutăm, dar pînă atunci sînt doar speculaţii. Lucrurile care se întîmplă în afara terenului sînt importante, dar în cele din urmă totul se joacă pe teren. Dacă acolo putem oferi maximum, eu sînt mulţumit", a explicat Dusan Uhrin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
trident
trident  •  05 Mai 2011, 14:39

Nu am nicio emoţie pentru meciul de astăzi: Poli va câştiga fără probleme. Veţi vedea. Este anul Timişoarei orice ar fi. Ştiu că sunt jocuri de culise dar, fără nici o îndoială sunt îndreptate împotriva timişorenilor. Timişoara a stat, stă şi va sta multă vreme în gât multora, mai ales "inteligenţilor" de la Bucureşti. Văd tot felul de păreri pe aici. De ce să nu merite Poli campionatul fraţilor? Are o singură înfrângere până acum. Şi aşa va rămâne. Veţi vedea. Aşa că...pregătiţi-vă ...funiile şi săpunul. Poli va fi campioană !!!

cusco
cusco  •  05 Mai 2011, 12:27

AMBITIA jucatorilor nostrii va arata ca merita sa termine pe un loc fruntas si ca au experienta anilor trecuti cind au pierdut sansa de a intra direct in grupele ligi campionilor , eu nu cred vor rata si anu asta, Nu cred ca banii in momentu asta i-ar putea intoarce impotriva lor si sa piarda ocazia vieti de a juca in Champions Legue ! Banii oricum vor veni asta stie toata lumea si cu siguranta vor veni multiplicati daca ajung pe locul 1. aminari de plati exista in toata lumea . asa ca FORTZA VIOLA !!

oxigendc
oxigendc  •  05 Mai 2011, 12:10

Eu cred ca cel mai plauzibil rezultat pentru derbiurile de la Vaslui si Galati este egalul. Astfel Vasluiul si Galatiul vor lua cu cel putin 2 pc in plus fata de pullii tim pana la finalul sez.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează