FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Ultima aroganţă » Claudiu Niculescu va fi supus unor teste fizice

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 iulie 2012 23:58

Motivul: Conducerea vrea să-i rezilieze contractul atacantului pe motiv că nu ar mai corespunde din punct de vedere fizic


Războiul dintre Anamaria Prodan şi Claudiu Niculescu nu s-a încheiat. Criticat după eşecul cu Pandurii Tg. Jiu (2-6), Niculescu şi-a înaintat demisia din funcţia de antrenor al Universităţii, dar a anunţat că va continua la Cluj ca jucător. Două antrenamente a apucat să facă "Clau-gol" după 4 luni de pauză şi conducerea i-a pregătit deja o surpriză.

La cererea şefilor, preparatorul fizic italian Marco Curletti îl va supune astăzi pe atacantul de 36 de ani unui test fizic, care să arate forma în care se află fotbalistul. Conform surselor Gazetei, oficialii "şepcilor roşii" vor să demonstreze că Niculescu nu mai poate face faţă din punct de vedere fizic rigorilor Ligii 1 şi, implicit, să-i forţeze rezilierea contractului de jucător. "Se fac teste fizice la începutul pregătirilor, însă doar după cîteva zile de antrenamente. Organismul trebuie să se adapteze la efort înaintea unui astfel de test. Ţinînd cont şi de vîrsta lui Claudiu Niculescu, nu se recomandă un test fizic după o pauză atît de lungă", sună părerea unui specialist.

5.500 de euro lunar cîştigă Claudiu Niculescu la "U" Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
mihnea80
mihnea80  •  25 Iulie 2012, 17:15
Postat de scorpionul1923 pe 25 Iulie 2012, 15:03

nerusinata creatura. bine ca a scapat Rapidul de ea (temporar, ca la cat il duce memeaca pe copos, o aduce el candva). ma mir ca suporterii lui "U" nu o opresc. de dat cu borduri in cap la jandarmi care filmeaza nu a fost o problema dar sa stapaneasca fufa asta mahalagioaica nu pot >:( nu sunt adeptul violentei dar lighioanei asteia i-ar trebui o replica mai serioasa, nu ce se intampla acum. imi pare rau de Niculescu, nu merita asta (ma rog, la Cluj nu merita asta- la Craiova e alta poveste :)))))

E usor de vorbit cand te asunzi in spatele unei tastaturi. Normal ca nu o doreste nimeni si vom actiona, in mod legal si civilizat, ne vom exprima dorinta de a o vedea plecata. Iti place sa amintesti de un incident de acum cativa ani, regretabil si pt cameraman si pt baiatul care a lovit. Pune tu mana pe piatra si da, daca atata ai in cap si fa 5 ani de puscarie cu executare.

mihnea80
mihnea80  •  25 Iulie 2012, 17:13

Radu Bichis, de ce INVENTEZI stiri?

mihnea80
mihnea80  •  25 Iulie 2012, 17:12

in ziarele din Cluj s-a dezmintit stirea asta. Nu s-a pus problema ca Niculescu sa fie supus unor teste fizice.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează