FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ultima invenţie a Stelei în materie de transferuri » Contracte de la meci la meci!

Articol de - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Becali vrea ca toţi jucătorii pe care îi angajează de acum încolo să accepte să fie puşi pe liber în orice moment, în funcţie de randamentul lor


Ca să nu se mai păcălească atunci cînd angajează jucători noi, Steaua impune criterii unice! Tuturor fotbaliştilor care vin în iarna asta li se vor propune acorduri potrivit cărora ei să poată fi disponibilizaţi oricînd doreşte clubul!

Becali crede că astfel nu o să mai fie obligat să le achite salariile unor jucători de care e nemulţumit. Contractele nou-veniţilor vor avea o durată normală, pe cîţiva ani, numai că Steaua va putea să le rezilieze oricînd unilateral.

Gigi vrea să dea afară un fotbalist după un meci! "Eu nu-s fraier să-l las liber pe unul care joacă bine. Dar dacă nu joci, aut! Nici nu-s nebun să-i plătesc salariul pe 5 ani unuia care nu face nimic!" e explicaţia patronului.

Bicfalvi l-a învăţat :)
Cel care i-a sugerat această idee lui Becali a fost Eric Bicfalvi! Internaţionalul de tineret l-a impresionat pe Gigi cînd chiar el a propus o înţelegere prin care să poată fi disponibilizat dacă Steaua nu e mulţumită de el. "Eric e bărbat adevărat, mi-a demonstrat asta cînd mi-a spus: «Nea Gigi, eu vreau să-ţi arăt că sînt cel mai bun! Sînt de acord să mă dai afară dacă nu eşti mulţumit de mine!»".


Precedentul: din 6 în 6 luni
Becali restrînge timpul pe care i-l acordă unui jucător ca să-l impresioneze. Înainte, termenul era mai lung. Lui Kapetanos i s-a renegociat contractul acum un an şi jumătate şi, ca să-şi păstreze venitul de 30.000 de euro lunar, grecul a trebuit să accepte ca salariul să-i fie renegociat la fiecare şase luni. Cum el a marcat constant, a reuşit să-şi păstreze salariul.

Zapata n-a fost de acord
Ultimul jucător de care Steaua s-a rugat să plece a fost Robinson Zapata. Columbianul n-a mai prins lotul din momentul în care Piţurcă a devenit antrenor în Ghencea, dar a refuzat rezilierea contractului şi a continuat să încaseze 20.000 de euro lunar din vară pînă acum cîteva zile, cînd şi-a dat acordul să părăsească Steaua liber de contract. Adus în 2007, el a costat-o pe Steaua un milion de euro, cu tot cu suma de transfer şi salariile pe care le-a primit!

500.000 de euro lunar însumează salariile de la prima echipă a Stelei. Lotul cuprinde 29 de jucători

"Dacă tot dau 1,5 milioane de euro pe un jucător, vreau să am dreptul să-l dau afară cînd vreau eu, să nu-i mai plătesc şi salariul degeaba cinci ani!"
Gigi Becali, la GSP TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mirceavaduvaaurel
mirceavaduvaaurel  •  19 Decembrie 2010, 12:13

foarte buna ideia asa nici un jucator no sa mai poata sa pacaleasca fotbalu geniala ideie cei care scriu ca sclavie sunt redusi mintal oameni buni daca baga chestia asta fiecare jucator o sa si dea viata pe teren bv gigi face el multe gafe da asta e chiar buna

danddp
danddp  •  19 Decembrie 2010, 10:58

afara cu ciobanul...

alpin
alpin  •  19 Decembrie 2010, 08:13

Nu ar fi o premiera. Hagi a fost transferat, in 1987, la Steaua, pentru un singur meci: cel cu Dinamo Kiev, de la Monte Carlo! Apoi, a mai jucat trei ani la Steaua "PE FALS", fiind legitimat la Sportul Studentesc!!! Dar, atunci, traia Ceausescu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează