FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultimele noutăți despre transferul brazilianului dorit de FCSB: "Intră direct titular" » Cât plătește Gigi și ce salariu îi oferă

Jubal Rocha Mendes Junior e fundașul care e la un pas să semneze cu FCSB
Jubal Rocha Mendes Junior e fundașul care e la un pas să semneze cu FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 19:58

Gigi Becali a anunțat în această seară că transferul stoperului brazilian s-a amânat pentru miercuri dimineață. Din informațiile GSP.ro, fundașul  despre care vorbește finanțatorul FCSB este Jubal Rocha Mendes Junior (24 de ani), de la Arouca. 

Becali a dezvăluit la cât se ridică suma de transfer și salariul stoperului. 

"Nu știu cum îl cheamă pe fundașul care vine. Întrebați-l pe MM, el știe. Nu negociază el, dar el știe despre cine e vorba. Au fost discuții la palat, să vedem dacă ne-am înțeles. Mâine vine jucătorul și ar trebui să semneze, eu cred că ne-am înțeles. 

Vom plăti 200-300.000 de euro pentru el, dar nu știu de la ce echipă vine. Va avea un salariu spre 20.000 de euro. Nu l-am văzut, merg pe mâna lui MM. Mă pricep eu la fundași centrali? Trebuie să vezi 30 de meciuri ca să vezi cât de bun e un fundaș central. Eu văd atacanți. Vine titular direct, în locul lui Bălașa. Intră direct în teren, chiar din meciul cu Gaz Metan de duminică", a spus Becali, la TV Digi Sport .

În vârstă de 24 de ani,  Jubal este legitimat în Portugalia, la Arouca. FCSB l-ar fi urmărit de mai mulți ani, dar clubul portughez cerea prea mulți bani. 

Crescut la Vila Nova FC, Jubal a mai jucat la Santos, Avai și Vitoria Guimaraes, unde a fost împrumutat în sezonul trecut și unde a bifat 35 de meciuri.

jubal rocha mendes junior

1.250.000 €este cota lui Jubal, potrivit transfermarkt

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
bisisica.
bisisica.  •  08 August 2018, 05:41
Postat de randomm pe 07 August 2018, 22:12

pe biznonul? cum naiba sa il vindem pe bizonu daca nu avem atacatnt? wtf? si da,l-am luat in ianuarie 2017 pe 250 de mii si in ianuarie 2018 am avut oferta de 2,5 milioane de euro pe el,deci de zece ori mai mult. dar crede-ma,golurile lui valoreaza mai mult decat alea 2,5 milioane de euro,care le putem lua si in 2019 pe el.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  08 August 2018, 03:11

a mai fost unu bun il chema artur jorge si dupa primele 5 secunde si-a marcat un autogol de toata frumusetea la ploiesti, speram si asta sa aibe un debut asemanator !!!

randomm
randomm  •  07 August 2018, 22:13
Postat de indolentu pe 07 August 2018, 22:12

ar fi tare sa faca si asta ca portughezu ala artur horhe primu meci secunda 50 poc autogol sa vezi ce douajdemii de scatoalce o sa i dea pastoru :)))

asta inseamna victorie Steaua,atunci Steaua a castigat acel meci cu tot ca si-a dat ala autogol. ala oricum a venit imprumut,nu am dat niciun ban pe el.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează