FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DEBRECEN 1-0

Ultimul amical al Stelei a fost oprit de ploaie după doar 45 de minute » Jumătate satisfacţie, jumătate griji

Bicfalvi a făcut 1-0 cu puțin timp înainte să se declanșeze potopul. FOTO Raed Krishan +1   FOTO
Bicfalvi a făcut 1-0 cu puțin timp înainte să se declanșeze potopul. FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 10:05

Cît timp s-a jucat, Steaua a făcut-o bine, motiv de optimism pentru joia viitoare, însă s-a accidentat Nikolici şi nici nu s-au bifat toate cele 90 de minute pe care le-ar fi dorit Stan

Steaua - Debrecen trebuia să fie testul final pentru Ilie Stan în vederea "dublei" cu Twente. A ieşit o jumătate de meci pentru că, după o primă repriză în care a plouat torenţial, terenul a devenit impracticabil şi s-a decis suspendarea jocului. Cu ce concluzii rămîne antrenorul Stelei din cele 45 de minute?

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI, CARE S-A ÎNCHEIAT DUPĂ PRIMELE 45 DE MINUTE!

Bicfalvi a jucat în ciuda lui Gigi
Din nou, ca şi la amicalul cu Kuban Krasnodar, Eric Bicfalvi a făcut un meci senzaţional, ca şi cum ar fi vrut să-i demonstreze lui Gigi Becali nu numai că pierde un fotbalist bun, dar nici nu are cum să-l scoată din primul "11" cu Twente oricît de tare şi-ar dori, şi Becali chiar îşi doreşte să nu-l vadă pe Eric pe teren joia viitoare. În afara golului fabulos marcat în minutul 39, Bicfalvi a fost din nou perfect la mijloc, însă de această dată şi Prepeliţă a jucat bine şi a pierdut puţine baloane.

Fără Nikolici, doar pe contraatac
După accidentarea muntenegreanului şi după ce el a fost înlocuit cu Mihai Costea, Steaua a jucat practic fără atacant de careu. "Nilă" n-a cîştigat nici măcar un duel în atac, n-a lovit niciodată mingea cu capul, astfel că singurele lui situaţii de poartă s-au născut pe contraatac, însă de fiecare dată a ales cele mai neinspirate soluţii. E clar, dacă Nikolici nu va fi recuperat, Steaua va fi mult mai subţire în ofensivă.

Doar 125 de minute în formula de bază
Stan a trimis şi aseară în teren acelaşi '11" ca şi împotriva lui Kuban, tocmai pentru a avea două meciuri complete în formula pe care o va trimite pe teren şi joia viitoare. S-au bifat numai 125 de minute, spre deosebire de Twente, care va avea pînă la ora partidei de la Bucureşti mai mult de dublu minute oficiale, mai precis 270 de minute.

Gluma zilei: au pierdut 0-3 pe regulamentul lui Dragomir
Chiar dacă erau plouaţi şi obosiţi, cei de la Steaua tot au mai avut puterea să facă glume pe seama suspendării confruntării. "Deşi conduceam cu 1-0, am pierdut la «masa verde» cu 0-3, că doar aşa a zis Dragomir, dacă joia viitoare condiţiile meteo nu permit desfăşurarea jocului, pierdem 0-3 cu Twente!", au rîs roş-albaştrii de declaraţiile lui Dragomir, care n-au nici o legătură cu regulamentul în vigoare al Europa League.

Steaua - Debrecen (Ungaria, I) 1-0
A marcat: Bicfalvi (39)
Steaua: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Geraldo, Brandan - Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Cr. Tănase - Tatu, Nikolici (25, M. Costea). Antrenor Ilie Stan

"Bine că s-a oprit meciul pentru că terenul devenise infernal şi riscam să ne accidentăm. În plus, eram şi obosiţi, e final de cantonament. Oricum, am făcut o bună jumătate de meci, deci sîntem pregătiţi pentru Twente"
Geraldo Alves, fundaş Steaua

"A fost o decizie înţeleaptă de a se opri meciul pentru că dacă s-ar fi continuat, ar fi avut loc un meci de polo, nu unul de fotbal"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua

"Latovlevici e apt în proporţie de 70 la sută. Mă mai gîndesc dacă-l folosesc cu Twente, o să decid echipa de start cu trei sau patru zile înaintea meciului"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"În curînd vom avea o echipă aproape în întregime românească. Vor pleca Geraldo, Brandan, Iliev şi Martinovici. Doar Tatu va fi păstrat, e indispensabil"
Gigi Becali, patron Steaua

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
tzii
tzii  •  09 Februarie 2012, 18:46

eu vreau sa plece romanul mihai costea

luciano86
luciano86  •  09 Februarie 2012, 12:52

"În curînd vom avea o echipă aproape în întregime românească. Vor pleca Geraldo, Brandan, Iliev şi Martinovici. Doar Tatu va fi păstrat, e indispensabil" Gigi Becali, patron Steaua Si Nikolic uai!!!!

myke82
myke82  •  09 Februarie 2012, 10:16

Mihai Costea a inceput sa joace ca o petarda. E clar ca femeile l-au facut KO. Mihaita tata daca vrei pasarici lasa fotbalul si apuca-te de poker si nu te mai juca cu nervii nostri. N-ai ce cauta la Steaua daca joci ca o petarda si ti-e gandul numai la femei si distractie. E valabil si in cazul fratelui tau. Nu stiu daca mai apucati si returul asta la Steaua la modul cum va pregatiti. Rusine.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează