FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

EXCLUSIV Intrarea FCSB în Ghencea, o formalitate! Tertipul CSA Steaua e desființat de LPF: „E o situație excepțională”

Stadionul din Ghencea a fost interzis pentru FCSB până acum
Stadionul din Ghencea a fost interzis pentru FCSB până acum

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 16:32 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 16:59

Nimeni nu mai poate bloca accesul celor de la FCSB în Ghencea! Ultima „fărâmă” de speranță a celor de la CSA s-a risipit astăzi. Fanii Stelei sperau că rivalii nu vor putea omologa în timp util arena pentru meciurile din Superligă, însă șefii de la LPF dau asigurări că, fiind vorba de o situație excepțională, vicecampioana are timp suficient la dispoziție pentru a primi aprobările necesare.

În cursul zilei, pagina de Facebook „Steaua Liberă”, o voce puternică a fanilor „militari”, cu peste 19.000 de urmăritori în social-media, lăsa de înțeles că ar mai sta în picioare o ultimă redută între FCSB și tentativa de a primi dreptul de a juca derby-ul cu Dinamo în Ghencea. Și anume omologarea pentru Liga 1 a arenei de 30.000 de locuri din Drumul Taberei, care să fie efectuată cu minimum 10 zile înaintea meciului cu Dinamo.

FCSB primește derogare! „Ghencea” poate fi omologată până zilele viitoare

Doar că termenul respectiv nu mai e unul de actualitate! Fiind vorba de o situație excepțională - cu Arena Națională închisă și FCSB fără un stadion pe care să-și poată disputa meciurile - clubul lui Gigi Becali mai are destul timp să primească omologarea

Intervine această situație excepțională, stadionul va fi omologat luni. Nu mai intervine punctul de regulament care prevede obligativitatea omologării arenei pe care ar trebui să joace, cu cel mult 10 zile înainte. Pentru că, repet, e o situație excepțională”, a transmis Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, într-un dialog cu Gazeta Sporturilor.

Du-te-vino cu omologarea stadioanelor

Cluburile din Superligă au fost în ultimele ore într-un continuu du-te-vino pentru omologarea propriilor stadioane pe care vor evolua în noul sezon. Dinamo, de exemplu, a obținut în proporție de 99,9% dreptul de a evolua pe „Arcul de Triumf” în derby-ul cu Universitatea, după ce problemele cu sistemul VAR au fost rezolvate la arena de lângă Mănăstirea Cașin

Totodată, nou-promovata Oțelul a primit în ultimul moment acceptul de a juca pe „bătrânul” stadion din Galați, departe și acum de standardele unui stadion de primă divizie.

VIDEO Gigi Becali, anunț triumfător: „Dacă vom juca în Ghencea, îl iau pe Ciolacu să stea lângă mine”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV „Ne-am întors pe vremea lui Ceaușescu?” » Liderul suporterilor CSA, atac dezlănțuit: „Vor să fure iar identitatea Stelei! E trafic de influență, să nu se pună cu mine!”

EXCLUSIV Șoc total în Ghencea: au fost sabotați din interior? Variantă apărută azi: „Toată lumea se întreabă cine a vândut pontul spre FCSB”

EXCLUSIV Fostul ministru al Apărării, reacție tranșantă despre vestea că FCSB va intra în Ghencea: „Extraordinar! Investiția trebuie folosită la capacitate maximă”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (83)
atthur
atthur  •  13 Iulie 2023, 23:23
Postat de guimaraes1.0 pe 13 Iulie 2023, 16:19

In ziua meciului am treaba cu lica stie cum se rezolva problemele.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  13 Iulie 2023, 16:28
Postat de tictictic pe 12 Iulie 2023, 23:13

Bai, cand te vad plangand in halul asta de umilinta, cred ca au meritat toti anii astia de asteptare. Tu, Catalynna, Adrianna, si toti haterii de teapa voastra, acum plangeti si va umiliti jalnic! Va doare la ficati? Meritati! V-a tras-o nea Marcel mai repede decat s-a trezit nea Vasile...:))) Deh, Karma! Altfel, chiar va rog sa postati in prostia voastra in continuare pe subiectul asta... distractia e maxima!!!

Am o durere in mot de nu se poate nea borviz si plang de necaz de ti-am inundat x8-ul sau preferi sa-ti inund cu lacrimi nemaipomenitele vile cu de toare din cotrococeni si mo0ieciu de sus?:-)penthousul din bunica nord-navoadegoale nu-mi petmit sa ti-l inund deoarece vecinii de sub tine n-au nicio vina si fonel asa ca tot apartamentul din tineretului cu vedere la statia stb visana e de baza.:-)

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  13 Iulie 2023, 16:19
Postat de atthur pe 13 Iulie 2023, 06:55

Băi tu ori ești prost(ceea ce ești) ori te faci!!! Du-te băi,prostovane,și plângi in liniște nu mai hahaii pe aici,că Steaua(cea adevărată,din liga întâi) va fi "gazdă" in Ghencea.Iar tu și proștii tăi, talpan,hristo,yelostone și alte asemenea exemplare, vă veți uita la TV!!! Că de-ti trece prin capul gol să mergi la meci,vei face cunoștiință cu "pulanele".Doamne ajută și AMIN ...!!!!....

In ziua meciului am treaba cu lica stie cum se rezolva problemele.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează