FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ultimul ”record” doborît de Rădoi » De cînd nu a mai pierdut Steaua două meciuri la rînd

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 11:09

Mandatul lui Rădoi la Steaua a fost marcat de problemele cu armata, cu lipsa licenței de antrenor dar și cu numeroasele recorduri negative doborîte de tînărul tehnician. Ultimul dintre ele data din sezonul 2011-2012, contraperformanță izbutită de Rony Levy.

De patru ani de zile nu a mai pierdut Steaua două meciuri la rînd, mai precis din etapele a șasea și a șaptea a sezonului 2011-2012. Și atunci, ca și acum, Steaua era în litigiu cu armata. Cele două înfrîngeri surveneau în urma unor meciuri cu Gaz Metan și Pandurii.

Spre deosebire de Rădoi, lui Levy nu i-a fost fatală seria de înfrîngeri, acesta mai reușind să reziste un meci pe banca Stelei, un 0-0 în Regie în compania Sportului Studențesc.

De asemenea, golul marcat de Găman aseară în prelungiri a fost şi primul primit de Steaua din fază fixă în acest sezon, exceptîndu-le pe cele din lovitură de pedeapsă.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
sorin.pch
sorin.pch  •  30 Noiembrie 2015, 13:51
Postat de blacksun_14 pe 30 Noiembrie 2015, 13:20

cum *** ai trecut prin viata atat de prosht?

si apropo tu cum *** ai reusit sa iti faci un cont pe acest site, cand in 7 cuvinte ai 6 greseli gramaticale,ai si internet la dispozitie si cu toate acestea nu esti capapil sa te interesezi de situatia echipei pe care o sustii si ce a pierdut aceasta, dar pun pariu ca esti prea prost sa poti face asta, si e ultima data cand iti mai adresez ceva..... numai un incult ca tine fcsb-ist indoctrinat se putea adresa astfel, cand el de fapt nu stie nimic....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorin.pch
sorin.pch  •  30 Noiembrie 2015, 13:43
Postat de blacksun_14 pe 30 Noiembrie 2015, 13:20

cum *** ai trecut prin viata atat de prosht?

1.mai intai invata sa scrii, si apoi sa imi raspunzi 2, *** 3.daca nu este asa, convinge-ma... cu argumente, ca ai dreptate, sa jigneasca poate ori ce prost (drept dovada tu poti) 4 mai intai sa incerci sa ma convingi ca nu este asa, citeste decizia in cazul fcsb-ului referire la procsul pierdut, cu c.s.a. inaintat de acestia din urma referitor la marca, dar pun pariu ca nu esti capapil sa intelegi, la cat de prOst esti doar esti un fcsb-ist incult si agramat...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  30 Noiembrie 2015, 13:29
Postat de stelbz pe 30 Noiembrie 2015, 12:29

Poate ca ai dreptate dar jurnalistii sportivi aleg din FCSB, adica din Fotbal Club Steaua Bucuresti, ceea ce considera ei ca reprezinta adevarata denumire adica STEAUA ! Foarte simplu ! Cum ar putea sa spuna ei in titlu ? de ex. "De cînd nu a mai pierdut ...Fotbal(Club) sau Bucuresti două meciuri la rînd"

Pai Bucuresti nu au cum sa spuna despre o echipa care nu nu joaca in Bucuresti.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează