FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ 4-0

Umilită de CFR Cluj pe teren, U Cluj și-a luat revanșa în tribune! Cifră greu de digerat pentru „feroviari”: au fost în deplasare pe teren propriu!

Fanii lui U Cluj au dominat ostilitățile în Gruia / Sursă foto: Facebook@ Șepcile Roșii
Fanii lui U Cluj au dominat ostilitățile în Gruia / Sursă foto: Facebook@ Șepcile Roșii

Articol de , - Publicat marti, 14 martie 2023 16:19 / Actualizat marti, 14 martie 2023 16:36

CFR Cluj s-a impus autoritar în derby-ul cu rivala Universitatea, scor 4-0. „Șepcile Roșii” s-au mulțumit doar cu victoria din tribune, unde le-au provocat „feroviarilor” o umilință greu de digerat.  

Suporterii lui U Cluj au fost prezenți în număr foarte mare în Gruia, dominând cap-coadă fondul sonor chiar dacă echipa lor era complet neputincioasă în fața rivalei din oraș

Gazeta a aflat că, oficial, „U-iștii” au fost majoritari în derby-ul de pe „Dr. Constantin Rădulescu”. Conform cifrelor notate în raportul de joc de observatorul Octavian Goga, 7.000 de fani de-ai echipei lui Sabău au fost prezenți în fieful CFR-ului, în comparație cu cei 6.000 de suporteri care au încurajat campioana.

Ultrașii lui U Cluj au umplut sectorul oaspeților și, în plus, au mai avut câteva mii de susținători și la tribună. 

Petrescu a răbufnit la conferință: „Ce semne am făcut? La câtă m*** iau, măcar atât pot să fac! Unde e respectul pentru o legendă? E ZERO!”
CFR CLUJ - U CLUJ 4-0
Petrescu a răbufnit la conferință: „Ce semne am făcut? La câtă m*** iau, măcar atât pot să fac! Unde e respectul pentru o legendă? E ZERO!”

Fanii lui CFR Cluj și-au vărsat nervii pe Cristi Balaj

De altfel, discuția tensionată dintre președintele Cristi Balaj și unii suporteri CFR-iști, surprinsă de televiziuni înainte de meci, a pornit tot de la invazia suporterilor Universității din Gruia.

Umilită de CFR Cluj pe teren, U Cluj și-a luat revanșa în tribune! Cifră greu de digerat pentru „feroviari”: au fost în deplasare pe teren propriu!
Cristi Balaj, în dialog cu suporterii nemulțumiți ai lui CFR Cluj

Motivul? Miile de fani ai „Șepcilor Roșii” poziționați în zona laterală a tribunei a II-a au ocupat sectoare de stadion unde, în mod obișnuit, stăteau fani de-ai lui CFR Cluj cu abonament. 

Aceștia au fost nevoită să se multe în alte zone ale stadionului, ipostază care nu le-a picat tocmai bine. Fanii respectivi au avut și o alternativă, spun sursele Gazetei din Ardeal. Ultrașii din Peluza Vișinie le-au oferit posibilitatea abonaților să vină alături de ei în peluză, variantă care nu a fost pe placul tuturor.

VIDEO. Simplu, ca pe PlayStation » Atac perfect al CFR-ului și gol cu călcâiul Krasniqi

Citește și alte știri de actualitate: 

Cristi Manea a provocat galeria lui U Cluj: „Gesturi care pot conduce la incidente”

Gluma serii după CFR - U Cluj 4-0: „Eu și Camora ne ridicăm mai greu din pat dimineața”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  16 Martie 2023, 09:21
Postat de boolah pe 14 Martie 2023, 23:31

Le multumim U-istilor pentru ca: - au adus bani la bugetul clubului (din biletele vandute) - au bagat un meci al CFR acasa in topul meciurilor cu cei mai multi spectatori - au marit media din tur de spectatori a CFR la peste 4.000 pe meci - au batut Farul si FCSB - ne-au facut golaveraj bun, pana la urma am intrat in playoff cu golaveraj egal cu Farul Multumim U, ca de obicei ne aduceti noroc cand sunteti in Liga 1.

Daca intra si Unirea Dej in acest an atunci chiar formam un pol fotbalistic la Cluj. Evident mult mai greu pentru echipele din celelalte zone ale tarii. La un moment dat erau vreo 6 echipe in Liga 1 din Bucuresti si Ilfov...un campionat de genul acela e mult mai usor de dus pentru echipele din Capitala....acum capitala e la Cluj Napoca

oncica07
oncica07  •  15 Martie 2023, 08:20
Postat de Catalynn._._ pe 14 Martie 2023, 19:26

Jalon sau nu, este incontestabil ca U este cea mai iubita echipa de la voi din oras chiar dacă rezultatele curente și trecute nu o recomanda. CFR a apărut practic de nicăieri și pana nu demult era văzută ca “echipa ungurilor”, un aspect care in zona voastră are o semnificație mult mai adânca in sufletul oamenilor decât la noi in “Regat”, in ciuda scandărilor xenofobe pe care le mai auzi. CFR este ceva gen Progresul sau Sportul Studențesc, io unul, poate ca mă înșel!, nu cred ca vor avea vreodată o baza mare de suporteri. Vom vedea cati mai rămân lângă echipa când lucrurile nu vor mai merge la nivelul actual … Lângă U văd ca au rămas … și de bate și de nu! :-)))

Asta cu CFR "echipa ungurilor" este doar o legenda urbana..e greu sa o numesti asa cand "n" cluj este infiintata la budapesta,"unicul capitan" al lor e zsolt szilagyi,tobosarul sef-cand primarul boc nu e disponibil:)))-e unul attila si cei mai reprezentanti jucatori sunt "dacii": muzsnay,meszaros,kadar,biro..deci cand se arunca cu cate un stereotip pe forum de catre "oameni din fotbal" ar fi mai bine sa ne gandim de 2 x la continut si la datele concrete istorice..

balotelli
balotelli  •  14 Martie 2023, 23:58
Postat de Catalynn._._ pe 14 Martie 2023, 16:49

Așa e, titlu click-bait. In plus, nu e vreun secret ca U-istii sunt mult mai numeroși decât CFR-istii, in ciuda rezultatelor CFR-ului din ultimii 15 ani. E normal, U este echipa fanion a Clujului de 100 de ani, CFR pana in secolul actual a avut doar apariții meteorice.

Pot să se spele cu titlul pe cap. Mă refer la gazetari, desigur... nu la frânari :-))). Ei au impresia că stârnesc o dispută pe forum între simpatizanții celor 2 echipe... venind cu provocări d-astea :-))). Ai văzut, Kev, că de la noi n-a intrat nimeni să comenteze caricatura asta de articol? Dacă nu te vedeam aici, nu intram nici eu. Am rămas surprins aseară să văd că întreabă lumea de mine. M-au menționat băietzii în comentarii pe live-ul 'derby-ului'... de parcă eu i-aș reprezenta pe site pe cei de la U cum îi reprezinți tu pe cei de la Steaua. Deși sunt useri mai vechi și mai reprezentativi pentru șepcile roșii : remarque, offside sau clubman fiind alb-negri poate chiar mai pătimași decât mine.... eu petrecându-mi mai mult timp printre dinamoviști, fcsb-iști... sau chiar printre olteni. În fine, mă bucur să văd că ți-ai răpit o parte din timp să scrii despre U azi,... eu n-am avut dispoziția necesară să mai intru după înfrângerea usturătoare de aseară. Te salut.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează