FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un atacant care a scris istorie în "Groapă" ar putea s-o antreneze pe Dinamo în retur » Prima reacţie

Articol de - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 15:41

Ionel Dănciulescu va sta pe bancă la meciul din Cupa Ligii cu U Cluj, care e azi liveTEXT pe GSP.Ro de la ora 20:00, însă sînt mari şanse ca din retur Dinamo să aibă un alt antrenor. 
Pe lista "cîinilor" erau deja Claudiu Niculescu, Dan Alexa şi Mihai Teja, iar recent a intrat şi Adrian Mihalcea (38 de ani), fostul jucător al "cîinilor".

Şefii clubului iau în calcul doar antrenor tineri, care să fi avut o legătură cu Dinamo în trecut, iar Adi Mihalcea a jucat în două rînduri la Dinamo. Prima dată în perioada 1996-2001, cînd a strîns 164 de meciuri şi a marcat 68 de goluri.

După ce a trecut pe la Genoa şi Hellas Verona, Mihalcea a revenit în "haită" şi a mai jucat în sezonul 2004-2005, iar apoi a plecat la Chunnam Dragons.

I-a mers bine la Slobozia
Fostul internaţional român a antrenat-o pînă acum doar pe Unirea Slobozia, unde este din 2013. Mihalcea a făcut o figură frumoasă la gruparea ialomiţeană, unde ar fi putut să promoveze, însă echipa nu şi-ar fi permis, motiv pentru care nu şi-a depus licenţa.

În cele 4 meciuri cu Rapid din Liga a 2-a, Adrian Mihalcea nu a pierdut nici unul. A cîştigat două, cu 1-0, şi a remizat de două ori, 1-1 şi 2-2.

Adrian Mihalcea a cîştigat eventul cu Dinamo în 2000, iar în 2001 şi 2005 a mai cîştigat alte două Cupe ale României.

"Dinamo rămîne Dinamo în sufletul meu! Dar deocamdată nu pot spune mai mult pentru că nu m-a căutat nimeni", a spus antrenorul pentru GSP.RO.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (24)
mambo
mambo  •  13 Decembrie 2014, 20:07

Daca e sa credem toate zvonurile astea Dinamo arata ca Vaduva din deal. Holteii tomnatici se intreaba seara de seara: ma Ioane te duci tu sau ma duc eu? Nu, ma, ca se duce Vasile. Probabil ca pe ultima suta de metri sau mai putin chiar, Negoita vrea sa-si incheie experimentul Dinamo in liga secunda sau, cine stie, chiar mai jos.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  13 Decembrie 2014, 18:25
Postat de red_life pe 13 Decembrie 2014, 18:18

Bah si voi va comparati cu Dinamo ?? ce istorie aveti voi ?? ..... Mai sunt si accidente,dar oricum cu lotul actual Dinamo sta destul de bine...ce pretentii poti avea la salariile alea mici....si la prostiile ce se fac in cadrul clubului ??

A zis cineva ca ne comparam cu clona celor de la Moscova?

red_life
red_life  •  13 Decembrie 2014, 18:18
Postat de teodor.muresan pe 13 Decembrie 2014, 18:01

Serios? Se zice ca dupa Anu nou, vor sa bage un talk-show: Cum reusesti sa incasezi 6 intr-un meci. Invitati diferiti catelusi sa explice asta.

Bah si voi va comparati cu Dinamo ?? ce istorie aveti voi ?? ..... Mai sunt si accidente,dar oricum cu lotul actual Dinamo sta destul de bine...ce pretentii poti avea la salariile alea mici....si la prostiile ce se fac in cadrul clubului ??

Vezi toate comentariile (24)
Comentează