FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU

Un atacant sîrb în probe la Voinţa Sibiu

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2011 18:42

Oficialii grupării sibiene Voinţa vor să întărească atacul în urma rezultatelor înregistrate în ultimele etape.

Tehnicianul Alex Pelici testează începînd de astăzi un atacant de origine sîrbă. În vîrstă de 27 de ani, Darko Lukanovic a imigrat în tinereţe în Suedia unde a jucat la Malmo FF un sezon iar apoi timp de patru ani a jucat în Belgia la Antwerp, formaţie pentru care a marcat de 11 ori în 54 de partide. În sezonul 2009-2010 atacantul a ajuns în ligile inferioare din Spania, la Atletico Ciudad, echipă pentru care a evoluat în 20 de jocuri în care a marcat şapte goluri.

Lukanovic este liber de contract şi a efectuat în această după-masă  primul antrenament cu gruparea de pe Cibin. Fotbalistul va fi testat de antrenorul Alex Pelici în amicalul de mîine de la Tg. Mureş. Atacantul a susţinut timp de cîteva zile probe şi la conjudeţeana Gaz Metan dar nu a convins.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mcernea
mcernea  •  08 Octombrie 2011, 09:55

Pelici dai o sansa sarbi sunt' harnici si pun picioru' sigur e mai bun decat coman ,clar e... ieftin...poate isi baga horoba unghia-n gat. Poate la iarna aduceti doi fundasi ,doi mijlocasi....ca sa nu jucam la anu de la ora 11.

fann_liverpool
fann_liverpool  •  07 Octombrie 2011, 19:40

interesant...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează