FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - MIOVENI 3-1

Un botez de coşmar! » Arbitrul Horaţiu Feşnic a debutat în Liga 1 la Astra - Mioveni, scor 3-1

Voicu era clar în poartă cînd a scos mingea trimisă de Găman +2   FOTO
Voicu era clar în poartă cînd a scos mingea trimisă de Găman

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 23:56

Arbitrul Horaţiu Feşnic, 22 de ani, a avut parte de un meci cumplit. El nu mai condusese vreodată nici măcar partide din Liga a doua.

Cît de greu poate să fie debutul în Liga 1 pentru un arbitru? Goluri-fantomă, cartonaşe încurcate şi o eliminare eronată. Pe toate le-a încercat Horaţiu Feşnic, un "central" de 22 de ani care nu mai fusese delegat nici măcar în Liga secundă pînă acum, dar pe care Crăciunescu l-a trimis la Astra- Mioveni.

Întîi a tras Bogdan Pătraşcu, mingea s-a dus în poartă, în vinclu, dar a trecut prin plasă. Feşnic n-a văzut golul, dar a fost corectat de asistentul Florin Ungureanu şi a validat reuşita. Apoi a şutat Găman şi Ionuţ Voicu a respins din poartă. Din nou brigada a luat decizia corectă, adică a validat golul.

Au urmat alte două decizii, greşite: un "galben" lui Olteanu pe care Feşnic l-a transformat în "roşu" crezînd că e al doilea avertisment, după care a revenit şi l-a lăsat pe fotbalist pe teren. Iar în minutul 78 l-a eliminat pe Fatai pentru simulare, deşi nigerianul fusese clar faultat în respectiva fază.

5 meciuri la rînd fără gol marcat avea Astra pînă aseară. Ploieştenii nu mai punctaseră niciodată de trei ori într-o singură partidă de-a lungul acestei stagiuni

"Acest arbitru n-are nici o legătură cu fotbalul! Mai avea puţin şi elimina pînă şi oameni din tribună! Asta e soarta noastră, să depindem de asemenea indivizi" (Marian Pană, antrenor Mioveni)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
bazso4
bazso4  •  13 Martie 2012, 22:21

Hori este un arbitru foarte buna! Craciunesc l-a aruncat foarte devreme in Liga1. Nu e usor sa arbitrezi mai ales daca vi direct din Liga a 3-a.! A gresit, dar asta e. Toata lumea gresete! O sa vedeti peste cativa ani ca este un arbitru foarte bun! Si nu uitati: numeni Nu este perfect!!!!! Bafta Hori!!!

clarmaibuni
clarmaibuni  •  13 Martie 2012, 20:54
Postat de dora pe 13 Martie 2012, 10:16

la 22 de ani arbitrezi deja in Liga I...pai cind a inceput asta sa arbitreze la juniori, din clasa pregatitoare!?

haha...oare? am uitat sa rad?! Sau ce-i cu asta?

clarmaibuni
clarmaibuni  •  13 Martie 2012, 20:52
Postat de ockiu pe 13 Martie 2012, 07:12

nu sunt buni astia micii ... ca inca nu stiu mersu' in liga`ntai. ba io zic ca prefer astfel de greseli (asa cum sunt povestite in material) decat greselile astora cica mai experimentati - bocaneala, tudor balaj ...

cn esti tu sa zici ca nu sunt buni ? Adica ...esti arbitru? NU PREA CRED... si chiar daca ai fii. Talentul si perseverenta pe care o are Fesnic tu nu o sa o ai nici o data. Sincer in loc de arbitru te-asi crede ziarist. Judeci fara sa tii se cuvina. Iar din articolul acesta stupid nu ai ce sa intelegi altceva de cat minciuni...poate ca nu e vina ta, si tu chiar nu stii ce se intampla! Priviti cu totii: ://www.kvsc1907.ro/portret/fesnic.html

Vezi toate comentariile (13)
Comentează