FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost antrenor la FCSB face praf echipa roș-albastră: "Ar merita să termine pe locul trei, și-a bătut joc!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 19:12

Sorin Cârțu, trecut prin cariera de antrenor pe la FCSB și CSU Craiova, a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1, comentând declarațiile acide venite din tabăra roș-albastră, după ce oficialii celor de la FCSB au acuzat jocul prestat de echipa olteană în meciul cu Viitorul, pierdut cu 0-1.

"Dacă Steaua pierde campionatul, nu pierde din cauza Craiovei. Și anul trecut a pierdut pe mâna ei. Ultima dată când a luat campionatul, l-a luat cu mare noroc. Dacă ești șmecher, nu trebuie să stai la mâna altora.

Steaua și-ar merita situația de a termina pe locul trei, pentru că și-a bătut joc. A avut campionatul în mână și și-a bătut joc.

Ei comentează ce penalty-uri nu li s-au dat, dar nu zic nimic de alea care li s-au dat", a declarat Sorin Cârțu, la Radio Sport Total FM. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
merace
merace  •  08 Mai 2017, 20:34

Obiectiv vorbind, majoritatea antrenorilor care au trecut pe la Steaua au motive sa fie suparati pe Steaua, fiindca... au fost inlocuiti! :D hahaha

gumbo
gumbo  •  08 Mai 2017, 20:23

Nu știu ce înseamnă pentru tine, june ziarist, expresia "a face praf". Poate fi interpretată de tine într-un stil slab-umoristic-bombastic, june-prim, ceea ce credem noi, prostimea? Băi, tu ai citit vreodată un roman românesc unde sa fie folosita expresia asta? Văd că nu. Ai auzit-o prin ferentari de mii de ori, slang de doi bani, poate. Habar n-ai, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  08 Mai 2017, 20:19

e normal sa se intample asa , cand 'strategia' ( evident , in ghilimele ) de transferuri e facuta de becali , n-a invatat nimic dupa lectia Partizan , cand un singur jucator mutat in centrul apararii a reusit sa manance meciul ... cu improvizatii in 3 din cele 4 posturi ( mai putin Momcilo ) din aparare si fara atacanti in sezonul regulat , rezultatele sunt normale ... plus un antrenor haotic

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close