FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost căpitan al lui Dinamo iese la atac! Face praf un jucător: "M-aţi omorît cu el! Ce să facă băiatul ăsta"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 20:39

Fostul căpitan al lui Dinamo, Giani Kiriţă, nu este de acord cu noua strategie a clubului din "Ştefan cel Mare". Mai mult, fostul fundaş îl face praf pe Laurenţiu Rus, cel care este noul căpitan al "cîinilor". 

"Nu ăsta e Dinamo pe care îl vrem noi. Eram crescuţi altfel. Să stai încă trei ani să aştepţi ce? Oricum nu se ştie dacă Dinamo o să formeze o echipă competitivă, care să se bată la titlu sau la cupele europene.

Dinamo nu poate să-şi propună decît să supravieţuiască în Liga 1 şi nimic mai mult. Dacă sînt aduşi tineri talentaţi, nu au cum să crească dacă nu au jucători experimentaţi lîngă ei. Pe lîngă cine să crească?

La noi în vestiar erau minimum 3 jucători de valoare plus alţii cu experienţă. Ce să facă Rus? M-aţi omorît cu el! Mi-a mai zis cineva de Rus. Ce să facă băiatul ăsta?

El ştie ce înseamnă spiritul lui Dinamo? E căpitan doar pentru că sînt numai puşti pe lîngă el. Păi, la noi cînd ţipa Jean Vlădoiu erau toţi atacanţii călare. La mijloc era Cătălin Hîldan la fel", a spus Giani Kiriţă la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
breitner
breitner  •  09 Iulie 2014, 18:02

Si "Niculitel balanel" a fost capitan de echipa si tot nu l-a ajutat cu nimic, asa si cu cel mai "slab" pseudo-jucator de fotbal de la dinamo (nici macar jucator de fotbal nu va fi vreodata, d-apoi fotbalist)!

mktalyn
mktalyn  •  09 Iulie 2014, 14:38
Postat de spectatorul pe 08 Iulie 2014, 22:48

Esti naiv daca tu consideri ca in fotbalul romanesc va veni cineva care sa bage bani la modul serios. Ori apare cate unul care da cate un tun si se cara, gen Bucsaru, ori cativa care stau un pic si apoi iarasi se cara, cu bani mai multi (Paszkany) sau mai putini (Mititelu, Copos, Porumboiu, Iancu etc). Oricum, banii bagati de patroni se intorc impotriva clubului ca si datorii, iar dupa ce isi dau seama ca nu prea mai au ce scoate sau nu au prea avut cine stie ce profit, astia isi retrag banii si echipele se prabusesc. Singurul care mulge nestigherit e ciobanul nostru, dar o sa i se infunde si lui cand n-o sa mai aiba ce scoate.

Sunt stelist, si tot ce pot spune e ca imi pare rau unde a ajuns fotbalul din Romania! Ca sa nu mai pun la socoteala si modul de ... hm, conversatie intre fanii echipelor din Romania. Nu am inteles niciodata de unde atata ura la nivel verbal intre fanii Stelei si fanii echipei Dinamo. Am citit comentariile de mai jos si ... e jale! In fine (nu mai continui ca mi-o iau rau de tot :) ) Ideea e ca: Timisioara a pierdut echipa din orgoliu (Iancu), Craiova - orgoliu (Mititelu), Vaslui - fara traditie pe prima scena dar, o echipa buna in ultimii ani, Rapid - Dinamo si in curand Steaua din cauza lacomiei existenta in patroni... Pacat... De tot si de toate... Mai ales de fotbalul care urmeaza... :(

dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  09 Iulie 2014, 12:33

Cam are dreptate Kirita. Nu avem jucatori cu experienta. Rus este cel mai vechi la Dinamo, dar nu cu experienta. Atata poate, nu poate mai mult. Nu vedeti ce centrari da, una din 7-8 care este buna. Era bine daca se lua si de aparare, ca este varza. Au plecat jucatori din aparare dar nu au adus nimic. Nu stiu ce vom face anul asta ca nu este prea bine. Sper sa ma insel. Hai Dinamo.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează