FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost căpitan al Stelei a fost chemat să joace în echipa fanilor: "Am primit telefoane"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 17:37

Suporterii Stelei care vor să creeze o nouă echipă au trecut la acțiune. Sorin Paraschiv, fostul jucător al roș-albaștrilor, a povestit că a fost contactat de fanii campioanei pentru a juca la noua lor formație.

"Nu cred că suporterii pot prelua această emblemă și acest club să ducă echipa din Liga a patra pînă în Liga 1. Vreau totuși să se înțeleagă cu Armata, nu văd Armata la conducerea Stelei. Nu aș susține acest proiect.

Chiar am primit și eu cîteva telefoane, dacă aș veni să joc pentru această echipă... Nici nu s-ar pune problema. Eu sînt cu actuala conducere, îi susțin. Am refuzat din start pentru că nu mi se pare normal. Am fost de la început cu domnul Becali, cu actuala conducere și sînt alături de ei. Să se înțeleagă și să reușească să ia emblema și să readucă suporterii la stadion, pentru că fără acești suporteri nu se poate!", a spus Paraschiv la Dolce Sport.

Sorin Paraschiv, 33 de ani, a jucat la Steaua între anii 1999 și 2007 și a fost căpitanul echipei.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
883135188391540
Popa Corneliu  •  21 Mai 2015, 11:02

Fostul ofiter de la Politia Romana. domnul capitan? Talpan, sa dea si ASA-ul in judecata pentru culori si sigla!! ASA-ul are patrimoniul si sigla tot de la Armata! Iar la MApN toate drepturile individuale se CONCESIONEAZA OBLIGATORIU catre MApN!! Daca-i ordin de la dl Oprea , Bodu si Ponta trebuie sa executi capitane, nu? Si vezi si cazul MITA Terbea-Avram cum o scoate ASA-ul impreuna cu dnii Burleanu si Iorgulescu!!

883135188391540
Popa Corneliu  •  21 Mai 2015, 10:55

Titlul corecr ar fi: "Un fost capitan al Stelei a refuzat o utopica echipa a ***, *** la MApN!" Marii *** Pavel si Mustata se erijeaza in"Galeria dura a Stelei"!! Ce bine este la meci fara ei, clubul numai primeste amenzi, mass-media numai scrie despre "luptele dintre jandarmi si ***" si noi urmarim linistiti un spectaco;!! Ura si la gara!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  20 Mai 2015, 20:31
Postat de sibelius pe 20 Mai 2015, 20:04

M-as fi mirat ca Ilie Dumitrescu sau Paraschiv sa gandeasca altfel.

Mai este putin si Uefa la prezentarea capilor de serie va afisa pe pagina lor oficiala ca FC Steaua Bucuresti are in palmares Cupa Campionilor Europeni si Super Cupa Europei si in acel moment toate minciunile raspandite de oamenii lui Oprea UNPR se vor prabusi ca un castel de nisip. Armata nu detine palmaresul.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează