FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un idol al tribunelor din "Ștefan cel Mare" e impresionat de Cosmin Contra: "A venit cu o mentalitate nouă, cu stilul spaniol"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 17:29

Marius Niculae, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria recentă a lui Dinamo, a vorbit despre impactul pe care l-a avut venirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică a "câinilor" și speră că fosta sa echipă va reuși să câștige cât mai multe trofee în acest sezon.  

"Cosmin a venit cu o mentalitate nouă, cu stilul de fotbal spaniol, cu agresivitate. A adus un suflu nou.

Sper să se mențină în continuare acest entuziasm, dar și rezultatele, că în play-off se joacă pe puncte. Și la final să ne bucurăm toți de cel puțin două trofee", a spus fostul atacant dinamovist, la TV Dolce Sport.

"Câinii" au reușit patru victorii din patru meciuri disputate în toate competițiile de la venirea lui Cosmin Contra

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
dan2010
dan2010  •  07 Martie 2017, 19:40

speram sa nu fi uitat stilul spaniol prin China......

cainelup
cainelup  •  07 Martie 2017, 12:15

Sagețică, tată, in repriza a doua cu Pandurii păreau spaniolii ăia din vremea conquistadorilor, mai degrabă. Nu zic că nu a făcut treabă bună Contra, dar mă tem că vom vedea echipe românești jucând spaniolește cam pe la Paștele Cailor.

chris_bu67
chris_bu67  •  07 Martie 2017, 07:32
Postat de sakamoto pe 06 Martie 2017, 19:50

Numai sa piarda dinamu cu antrenorul Cosmin Contra-il cunosc de cind avea 8-9 ani-3-4 meciuri si sa se intilneasca in cupele europene cu pescarii islandezi si se va scanda cu drag:demisia, demisia...Ca asa-i la noi. Ce-i bine se uita repede, iar raul se vede exagerat.

bați câmpii

Vezi toate comentariile (22)
Comentează