FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un jucător de bază de la FCSB și-a exprimat marea dorință: "E visul oricărui fotbalist"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 11:49

Florin Tănase, decarul celor de la FCSB, a vorbit despre cele două meciuri pe care echipa sa urmează să le dispute, cu ACS Poli, în Liga 1, și cu Viktoria Plzen, în turul III al preliminariilor Ligii. 

"Cred că avem un lot foarte valoros. Vom crește de la meci la meci, sunt sigur de asta. Trebuie să fornăm automatisme și să devenim o echipă și mai puternică. 

Meciul cu Plzen este mai important decât cel cu Timișoara. Va fi un meci greu, cu o echipă bună, care în trecut a participat în grupele Champions League.  Totuși, trebuie neapărat să ne impunem în partida de mâine cu ACS Poli", a mărturisit jucătorul. 

Jucătorul de 22 de ani a declarat că speră să intre cât mai rapid în circuitul echipei naționale. 

"Eu mă simt bine, sper să încep să marchez goluri și să reușesc cât mai multe pase de gol. Întâi să joc bine la echipa de club, apoi mă voi gândi și la echipa națională, e visul oricărui jucător", a spus Florin Tănase, în cadrul unei conferințe de presă.

 

  • ACS Poli - FCSB se joacă vineri, de la ora 21:00, în timp ce echipa roș-albastră se va duela cu Viktoria Plzen marți, de la ora 20:30. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează