FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER RATAT DE CFR CLUJ

Un jucător dorit cu insistenţă de CFR Cluj a ajuns în Ucraina. Vezi despre cine e vorba!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2010 00:00

După ce clujenii au încercat în aceste zile să realizeze un super transfer, facînd o ofertă record, jucătorul a ajuns în Ucraina.

Cu un salariu de 600.000 de euro pe sezon şi o ofertă de 2.5 milioane de euro, campioana a sfidat criza financiară, dar nu a reuşit să-l transfere pe atacantul portughez. Matheus Leite Nascimento, jucătorul în vîrstă de 27 ani, impresariat de Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo sau Mourinho, a refuzat oferta campioanei României declarînd că un transfer în Liga 1 ar fi un pas înapoi.

Astăzi, portughezii de la "ABola" scriu despre faptul că jucătorul a ajuns la un acord cu Dnepr, care oferă 5 milioane de euro şi un salariu dublu faţă de cît primeşte acum jucătorul.

"Puteam să-l luăm pe Matheus, în urmă cu ceva timp, la parametri rezonabili pentru fotbalul românesc. N-am făcut-o şi acum regret acest lucru" - Arpad Paszkany, patron CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kalmkhoor
kalmkhoor  •  29 Decembrie 2010, 17:46

e Matheus de la Braga.

stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  29 Decembrie 2010, 17:42

si nu e nimic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează