FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un mare dinamovist nu are încredere în tânărul care trebuie să-l înlocuiască pe Anton: "Şerban e labil psihic"

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2016 00:00

Fost mare atacant al lui Dinamo, Ionel Augustin spune că înlocuitorul lui Anton are nevoie de susţinere morală pentru a confirma

- Domnule Augustin, cum vi se pare actuala echipă a lui Dinamo?
- Antun Palici şi Gnohere sunt preferaţii mei. Bizonul poate juca în orice sistem, îmi place foarte mult, e puternic, are foarte multă forţă, simte poarta foarte bine. Problema e că dacă se accidentează, situaţia e gravă pentru că Andone nu are dublură.

- Raul Costin e în probe la Dinamo.
- Da, ştiu. Eu îl cunosc bine pe băiat şi vă spun că la vârsta şi experienţa lui e înlocuitorul perfect pentru Paul Anton. Chiar dacă nu e pregătit fizic, compensează cu experienţa mare pe care o are. La Rapid a fost poate cel mai important om din echipă. Am totuşi un semn de întrebare.

- Ce anume?
- De ce un club de talia lui Dinamo cheamă jucători în probe. Nu mi se pare normal. Un jucător ca Raul Costin trebuia adus şi semnat imediat. Eu spun că se adaptează imediat în Ştefan cel Mare. Eu îl văd titular incontestabil în echipa lui Dinamo în acest moment. E un băiat serios care se pregăteşte foarte bine.

"Şerban a fost căpitanul lui Rotariu"

- De Ionuţ Şerban ce părere aveţi. Toată lumea aşteaptă să explodeze şi asta nu se mai întâmplă...
- Ionuţ e un jucător pentru care eu am insistat să vină la Dinamo.

L-am avut elev la "naţionala" de juniori. Era căpitanul lui Rotariu sau lui Păun de la CFR, dar e puţin labil din punct de vedere psihic. Dacă nu e susţinut constant, cade într-o pasă rea. Eu cred că Andone ştie cum să îl motiveze şi în scurt timp se va ridica la nivelul aşteptărilor.

"Cu CFR e un meci foarte dificil, dar cred că Andone găseşte «antidotul» pentru că ştie foarte bine tot ce mişcă la Cluj"

4 titluride campion a câştigat Augustin cu Dinamo. Fostul atacant mai are şi 2 Cupe ale României tot în tricoul "câinilor"

111 goluri]n 383 meciuri a marcat Augustin în Liga 1, all-time

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
chris_bu67
chris_bu67  •  07 August 2016, 20:11

Este mai labil cel care impune folosirea lui.Șerban a primit șanse să arate ce poate și le-a ratat.Plecările lui Anton și Bicfalvi sunt grele și vor conta enorm,nu vom avea șanse în fața clonei,ei s-au întărit și se întăresc,iar pe zugrav pică tencuiala.Hei,Ionuț,trezește-te!

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  06 August 2016, 09:39

Bai oierule esti in afara de logica. Spui in titlu ce-ai vrea tu sa spuna Oneata.

ayrtonsenna1
ayrtonsenna1  •  05 August 2016, 12:02

Serban zici ca are picioarele infipte in pamant, saracu are radacinile prinse in teren. Nu e un labil psihic e pur si simplu un jucator foarte slab. O non-valoare.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează