FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 1-1

Un meci special pentru Cristi Bălgrădean în Ştefan cel Mare: "Ştiam ce le poate capul suporterilor minunaţi ai lui Dinamo"

Articol de - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 17:44

Actualul portar al oltenilor, Cristi Bălgrădean, a vorbit după meci despre sentimentele trăite pe durata celor 90 de minute ca adversar în Ştefan cel Mare.
"Patru ani de Dinamo nu pot fi trecuţi cu vederea. A fost un sentiment ciudat să fiu la echipa oaspete, dar n-am încurcat vestiarele. Ştiam ce le poate capul suporterilor minunaţi ai lui Dinamo. Şi fanii veniţi de la Craiova au fost de nota 10. În prima repriză, noi am fost peste «cîini», în a doua, ei peste noi. De-abia după meci am vorbit cu băieţii de la Dinamo, rămînem prieteni în afara gazonului", a spus Bălgrădean.

La final, "Pufi" s-a salutat cordial cu foştii coechipieri. Pînă atunci, Bălgrădean a fost unul dintre remarcaţii echipei craiovene, conduse de Emil Săndoi şi Sorin Cîrţu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
cainerrosu
cainerrosu  •  08 Octombrie 2014, 19:19
Postat de unico_biancorossi pe 06 Octombrie 2014, 21:04

://looktv.ro/apararea-lui-dinamo-e-vraiste-bawab-dribleaza-tot-si-marc-salveaza-video/ __ se vede clar cum petardul filip, dupa ce a comis un autogol de idyothen, nu face pasul la offside desi vede clar cum cordos urca liniile, scapa bawab, el vede si fuge in diagonala ca o tornada, dar e gata sa comita penalty dupa ce rateaza interventia la balon, ceea ce e normal la acest zevzec. prin urmare, petardul filip este la originea singurelor 2 ocazii ale juvetilor din meciul de aseara, si nu ne mira nota 3 luata de acest Cap de Ciment aidoma celui purtat pe trunchi de antrenorul lui, la fel de beton armat ca si el.

Si ne a mai mincat 2 pct cu Ceahlau !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Octombrie 2014, 10:00

...Pufi este cel mai bun portar din Romania ...iar ceilalti din afara ro ...sunt rezerve la echipele de club ...

cardinalul
cardinalul  •  06 Octombrie 2014, 23:04

ce articol sarac, o fi scris la comanda sau doar pe interes? informatie 0, limbism la greu. gretos!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează