FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un nou ordin de la Gigi » Becali zice că nu e interesat de Europa League

Cristi Tănase a jucat nouă din cele zece meciuri de Europa League din sezonul trecut, marcînd trei goluri
Cristi Tănase a jucat nouă din cele zece meciuri de Europa League din sezonul trecut, marcînd trei goluri

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 septembrie 2012 19:31

Patronul a dezvăluit la GSP TV că-i va cere antrenorului să nu folosească cei mai buni fotbalişti în meciurile din Europa, fiind interesat doar de cucerirea titlului.

Gigi Becali nu se dezminte. Finanţatorul roş-albaştrilor procedează cu Laurenţiu Reghecampf la fel cum a făcut şi cu alţi tehnicieni stelişti, adică îi dă ordine la televizor.

Ieri, a venit rîndul lui Reghe să afle în direct ce îşi doreşte patronul. În direct la GSP TV, Gigi Becali a anunţat că nu este interesat de partidele din Europa League. "Nu mă interesează partidele din Europa. Am învăţat ceva de la Paszkany, că el e băiat deştept, vreau să cîştigăm ce putem cîştiga, adică titlul! Păi, de ce să ne intereseze Europa League, o putem noi cuceri? Nu, deci sîntem interesaţi doar de campionat!", a anunţat Becali.

Fără 4 grei
Patronul din Ghencea a anunţat că îi va cere lui Reghecampf să nu folosească patru jucători în partidele europene. Aceştia sînt Tănase, Chipciu, Bourceanu şi Pinitilii.

"Aceştia nu vor juca decît cîte o repriză în Europa League sau nu vor intra deloc. Asta e strategia patronului, aşa o să-i dau eu ordin lui Reghecampf. Cei patru sînt baza echipei, ceilalţi mai pot să joace, mai ales fundaşii, că ei nu obosesc. Şi în atac avem soluţii. O să joace Bălan, Prepeliţă, Adi Popa, şi fundaşii de bandă îi vom roti, că avem de unde alege. Gata, să nu mai creadă adversarele că vom veni obosiţi după partidele din Europa League. Mă interesează titlul şi cu asta basta!", a tunat Becali.

Program infernal înainte şi după Europa
Perioada următoare va fi una extrem de încărcată pentru stelişti. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf va avea de disputat derby-urile din Liga 1 înainte sau după partidele din Europa League. Programul Stelei va însemna meciuri din trei în trei zile. Gazeta Sporturilor l-a publicat în urmă cu cîteva zile, iar toate cele cinci meciuri tari ale oamenilor lui Reghe în întrecerea internă sînt precedate sau urmate de partide în Europa.

"Ne-am atinsul obiectivul, am dus echipa în Europa League şi clubul va încasa o sumă importantă de bani. Acum, campionatul şi Cupa sînt priorităţile noastre, dar în special îmi doresc titlul!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Steaua a tratat şi va trata cu maximă seriozitate meciurile din Europa League. În nici un caz nu vom odihni jucători pentru anumite meciuri din campionat" ( Mihai Stoica, manager Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Duckadam se simte excelent
Preşedintele de imagine al Stelei a fost externat în cursul zilei de sîmbătă din Spitalul Judeţean Constanţa, la o zi după ce a suferit o intervenţie chirugicală la braţul drept pentru a i se îndepărta un cheg de sînge. "Mă simt bine, mii de mulţumiri medicilor şi tuturor celor care mi-au trimis mesaje de încurajare", a spus Duckadam, care a fost aşteptat la ieşirea din spital de soţia sa.

Machado, încă peste greutate
Deşi a jucat din nou un meci după o pauză de 6 luni, timp în care s-a recuperat după ce a suferit o operaţie la ligamentele încrucişate, Gabriel Machado încă nu va putea evolua în jocuri oficiale. "Cred că Machado mai are nevoie de cel puţin o lună de muncă pînă să fie apt sută la sută, mai ales că încă are greutate în plus", a explicat şi Reghecampf.

Martinovici are probleme la gleznă
Singurul jucător pe care Reghecampf l-a deplasat în Bulgaria şi pe care nu l-a folosit în amicalul cu Ludogoreţ a fost Novak Martinovici. "Are o problemă medicală la gleznă şi am preferat să nu riscăm nimic în privinţa lui", a explicat antrenorul roş-albaştrilor.

"Steaua are cea mai bună echipă"
Fundaşul campioanei Bulgariei, Cosmin Moţi, a comentat după amicalul cu Steaua cum i se pare actuala echipă din Ghencea. "Cred că în acest an, Steaua are un lot foarte valoros şi competitiv, extraordinar aş zice. Am auzit că Dinamo nu-şi propune ca şi Steaua să ia titlul în acest sezon, ci locurile 5-6, mi se pare foarte puţin", a declarat Moţi.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
misucfr
misucfr  •  10 Septembrie 2012, 12:01

Acum cateva luni, Becali spunea ca Steaua va ajunge in finala Europa League !!??

yoz7777
yoz7777  •  10 Septembrie 2012, 10:18

Cat de inspirat e ciobanasul, se ia dupa amicul lui Arpi. Bai mari conducatori, din cauza voastra am pierdut coeficientul de tara, pentru ca va ganditi doar la buzunar, ca nuiste gaineri. Ar trebui ca suporterii sa nu va mai vina nici la meciurile din campionat, nici la cele din cupele europene.

d_3amon
d_3amon  •  10 Septembrie 2012, 08:50

ce performanta in europa? banii sa vina. si normal or sa se gaseasca 30k+ de oameni fara creier care sa umple stadionul si buzunarul lui jiji la meciurile de acasa din europa league. va meritati soarta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează