FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Un patron din Liga 1 face o declarație incredibilă: "Îmi pare rău că nu l-am amenințat cu bătaia pe antrenor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 21:02

Ilie Ciuclea, patronul celor de la Juventus București, a avut o reacție virulentă la adresa lui Daniel Oprița, fostul antrenor al echipei, la finalul meciului pierdut în fața Astrei Giurgiu, scor 0-2. 

"Îmi pare rău că nu l-am amenințat cu bătaia pe Oprița. El e antrenor la Juventus doar în mintea lui. Și-a dat demisia public, avem la club o mapă întreagă cu demisiile depuse de Daniel Opriţa în ultimele cinci etape", a declarat Ilie Ciuclea, la TV Dolce Sport.

Afirmația amenințătoare a lui Ciuclea a fost alimentată de declarațiile lui Oprița din cursul acestei săptămâni: "Mă deranjează atunci când cineva mă jignește. Mie îmi e rușine de vârsta dânsului (n.r. Ilie Ciuclea). Îmi zicea că «dau eu în tine», că nu știu ce-mi face. Să dea domnul Ciuclea în mine... Îl respect pentru vârstă, dar... Să vină să stăm amândoi, să intrăm într-un ring și vedem".

Tehnicianul și-a anunțat demisia de la Juventus la finalul meciului cu FCSB de săptămâna trecută, pierdut cu 1-2, dar nu s-a înțeles cu șefii clubului în ceea ce privește rezilierea contractului. 

Citește și: Continuă debandada de la Juventus » Oprița, scos cu stewarzii de la vestiare înainte de meciul cu Astra!

Citește AICI cronica partidei Astra Giurgiu - Juventus 2-0!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 August 2017, 09:28

Senator PSD. In locul domnului Oprescu ! Incredibil...

haideusicfr
haideusicfr  •  26 August 2017, 09:26
Postat de gannicus2014 pe 25 August 2017, 22:11

pune-l pe Ionel Ganea si apoi ameninta-l cu bataia cand te saturi de el

Interesant!

haideusicfr
haideusicfr  •  26 August 2017, 09:25
Postat de steaua1986forever pe 25 August 2017, 22:06

Cine nu stie cine e "domnul" asta il luminez eu: este fost senator PSD, prieten bun cu Negoita, si patronul Supercom, firma de gunoi printr-un anumit sector din Bucuresti (oare care?) si prin alte orase (ca de ex..cluj stiu ca este sau era), este un baiat abonat la contracte "banoase" (a se citi "tepe") cu statul. Sigur, toate astea sunt informatii publice, nu are nici un rost sa moderati comentariul cu povestea aia cu "acuze nedovedite", o simpla cautare pe google o sa arate despre ce e vorba. Cat despre "prietenia cu negoita" e veche, nu are absolut nici un rost sa mai vorbim...

La Cluj nu are nici o afacere.A incercat Walter ala si n-a reusit.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează