FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un semn de întrebare » Paulo Sergio nu s-a decis cu cine să înceapă meciul cu Inter în banda stîngă

Deac este favorit la postul de titular în meciul cu Inter
Deac este favorit la postul de titular în meciul cu Inter

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 ianuarie 2013 22:13

Ciprian Deac şi Diogo Valente se luptă pentru un loc de titular, românul pare a fi în avantaj după primele partide de verificare.

Cu nici trei săptămîni înaintea confruntării cu Inter Milano, Paulo Sergio are o singură dilemă în privinţa formulei de start. După despărţirile de Bastos şi Sougou, titulari incontestabili, tehnicianul lusitan va trebui să aleagă doar mijlocaşul stînga pentru "dubla" din Europa League cu italienii, variantele fiind Ciprian Deac şi Diogo Valente.

Revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren în startul sezonului, Deac pare a fi favorit după primele partide de verificare disputate la Marbella. Mai solid decît Diogo Valente, românul a fost extrem de determinat în amicale, dînd senzaţia că şi-a revenit complet. "Chiar dacă am pierdut doi jucători importanţi, Deac şi-a revenit complet. El e ca un transfer pentru noi, pentru că a lipsit extrem de mult", a mărturisit preşedintele Mureşan.

În plus, Paulo Sergio se gîndeşte să-l păstreze pe Diogo Valente ca o alternativă în banda dreaptă, acolo unde nou-venitul Robert Maah mai are încă probleme de adaptare. Pe de altă parte, nu e exclus ca, la Milano, antrenorul campioanei să-l avanseze pe Camora în linia mediană pentru a-i face loc în defensivă lui Sepsi.

Consult la Budapesta
După ce i-a recidivat accidentarea de la metatars, care l-a ţinut departe de gazon aproape 3 luni, mijlocaşul Adam Vass a părăsit cantonamentul de la Marbella. Vass va face un control complet la o clinică renumită din Budapesta, pentru a vedea dacă actualul sezon s-a încheiat pentru el. Mijlocaşul maghiar a suferit o fractură de metatars în meciul cu Rapid din tur (3-2), iar după plecarea lui Luis Alberto era văzut drept unul dintre titulari alături de Gabi Mureşan.

Au schimbat locul de cantonament
După trei săptămîni petrecute la Marbella, oficialii clujeni au decis să schimbe hotelul pentru a alunga din monotonia stagiului de pregătire. Astfel, de la finele săptămînii trecute, Cadu şi compania s-au mutat la hotelul "La Cala Resort", un stabiliment luxos, care deţine un teren de golf. Altfel, s-au stabilit şi adversarii din ultima parte a cantonamentului, clujenii urmînd să joace pe 30 ianuarie cu Sparta Praga, pe 1 februarie cu Dnepr, pe 5 sau 6 februarie cu Rubin Kazan şi pe 9 februarie cu Atletico Paranense.

Trei pe lista UEFA
Pînă pe 1 februarie, clubul "feroviar" va trebui să trimită ultimele completări pe lista UEFA, remisă la începutul sezonului. Clujenii vor putea face trei modificări pe noua listă, deşi în pauză de iarnă au pierdut 5 jucători. Paulo Sergio nu a avut prea mari bătăi de cap pentru a alege numele noilor jucători, optînd pentru Ciprian Deac, Robert Maah şi atacantul Weldon.

Cum va arăta CFR cu Inter
Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - G. Mureşan, Godemeche - Maah, Rui Pedro, Deac - Kapetanos

Amicalele CFR-ului din Marbella
CFR Cluj - Ferencvaros 1-0
A marcat: Cadu (pen.)
CFR Cluj - FC Lucerna 1-0
A marcat: Weldon
CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1
A marcat: Cadu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 Ianuarie 2013, 14:06
Postat de tripp pe 28 Ianuarie 2013, 09:05

da, dar si asa cfr ar mai avea nevoie de transferul a inca 2-3 jucatori peste media campionatului asta de kikat prajit...

Inca mai avem 3 "grei" accidentati: Ronny, Sare si Martinez...

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Ianuarie 2013, 10:01
Postat de tripp pe 28 Ianuarie 2013, 09:05

da, dar si asa cfr ar mai avea nevoie de transferul a inca 2-3 jucatori peste media campionatului asta de kikat prajit...

Fara accidentari de acum incolo nu cred ca le mai trebuiesc jucatori.L-au adus si pe un tanar foarte talentat Muniru ,e vorba ca revine Sarre au destui jucatori.Vorba lui Alpin asta *problema * Valente sau Deac ? Cati asemenea jucatori are Steaua ? Daca si lui Rusescu ii baga de vina ca e prea lent??

tripp
tripp  •  28 Ianuarie 2013, 09:05
Postat de alpin pe 28 Ianuarie 2013, 08:21

Problema CFR-ului este ca e greu sa aleaga titularul unui post pentru ca sunt prea multi jucatori buni acolo. In timp ce altii nu se pot decide cine sa joace fundas dreapta pentru ca sunt prea slabi candidatii!!!

da, dar si asa cfr ar mai avea nevoie de transferul a inca 2-3 jucatori peste media campionatului asta de kikat prajit...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează