FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Una caldă, două reci pentru Dinamo: Luchin vine, Găman şi Bărboianu blocaţi!

Srdjan îl va înlocui pe Dragoş Grigore în primul 11
Srdjan îl va înlocui pe Dragoş Grigore în primul 11

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 21:20

Apărătorul Timişoarei va sosi de urgenţă să-l înlocuiască pe Grigore, accidentat două săptămîni. Găman şi Bărboianu au preţ prohibitiv şi s-au îndepărtat de Dinamo.

Accidentarea serioasă a lui Dragoş Grigore îi sileşte pe acţionarii dinamovişti să iuţească tratativele pentru aducerea unui stoper. Apărătorul de 24 de ani a făcut contractură musculară la gamba stîngă la ultimul antrenament şi va sta cel puţin două săptămîni departe de gazon. Adică ratează sigur dubla cu croaţii, meciurile de campionat cu Gaz Metan şi cu Pandurii.

Depind de banii Stelei
Srdjan Luchin, 25 de ani, care poate evolua şi stoper, şi fundaş dreapta, este aşteptat ca de luni să se prezinte sub comanda lui Ciobi. Toate părţile implicate în transfer au spus ieri că afacerea este făcută, se mai aşteaptă doar "verde" din partea ANAF Timiş, cum că s-au primit banii din transferul lui Bourceanu la Steaua ca să fie deblocaţi jucătorii sechestraţi de Fisc. "Cum vine răspunsul de la Timişoara, Luchin e a doua zi la antrenamente. Ne-am înţeles sută la sută, Srdjan e cu pregătirile la zi, poate juca din prima", au spus şi bănăţenii, şi dinamoviştii.

Oltenii în ceaţă
În schimb, Găman, 22 de ani, şi Bărboianu, 23 de ani, sînt blocaţi! Şi nu se ştie dacă vor mai veni în Ştefan cel Mare, chiar dacă detaliile păreau rezolvate, iar jucătorii îşi dăduseră acordul de principiu. Roş-albii au acuzat că reprezentantul fotbaliştilor, Ioan Becali, ar fi cerut miercuri 500.000 de euro drept comision să-l aducă gratis şi rapid pe Bărboianu în Ştefan cel Mare. Despre Găman nu s-a mai vorbit, dar se estimează că "ar fi costat" chiar mai mult, dar răspunsul şefilor "cîinilor" a fost clar: "Cu tot respectul, nu dăm un milion de euro pentru doi jucători de la o echipă dezafiliată. Noi îi vrem pe Găman şi pe Bărboianu, vom vorbi cu ei direct. Dacă nu se poate altfel, asta e!". Nu este exclus ca jucătorii să semneze în curînd cu alte echipe din prima divizie, printre pretendente fiind Astra, Vaslui, U Cluj.

"Cum vor să semneze jucătorii cu Dinamo, dacă ei mai au să-i dea 13.000 de euro lui Găman şi 32.000 de euro lui Bărboianu?! Să facă orice, dar să-i plătească, mi-am pus obrazul să-i aduc" (Ioan Becali la GSP TV)

8 meciuri a jucat Găman în primăvară pentru roş-albi, dar e nemulţumit de faptul că nu s-a impus printre titulari

11 partide a bifat Bărboianu în 2011 pentru dinamovişti, avînd şi o pasă decisivă, însă şi autogolul din finala Cupei cu Steaua (1-2)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
marian79iulian
marian79iulian  •  04 August 2011, 21:24

bai tati, cine sunt mai astia doi gaman si barboianu??? sunt cumva carvalho si coentrao??? ce tot umbla dupa astia doi dinamo ca nu-s mai buni decat moti sau scarlatache cu nimic!! luati fratilor 2-3 sarbi cum a luat gaz metan si gata!! ce tot cautati toate gloabele???

sdoru
sdoru  •  29 Iulie 2011, 15:18

BADEA SA NU DAI UN CENT PE ACESTIA DOI!!!!samsarii becali sa faca afaceri cu alte echipe!!!!rus si chiar scarlatache sunt peste barboianu!!!!!cat despre gaman nu este mai valoros ca si grigore sau luchin!!!!!!!!!!!SA SPERAM CA IN CEL MAI SCURT TIMP SE TERMINA AFACERILE CLUBULUI DINAMO CU SAMSARII becali!!!!!NE-AM SATURAT SA VEDEM CUM JUCATORII IMPRESARIATI DE SAMSARII becali TRADEAZA ECHIPA CAND TII LUMEA MAI DRAGA!!!!nu mare mi-ar fi mirarea ca si aseara sa fi fost mana lor!ps.danciu a mai ratat si acum vreo 3 ani in meciul cu urziceni din 2 m!!!!atunci rednic si n'doye au zis ca unii au tradat!!!suporterii trebuie sa afle care sunt jucatorii tradatori si sa le rupa picioarele!!!!!!!!!!!!!!

vili_popa
vili_popa  •  29 Iulie 2011, 15:07
Postat de euoltean pe 29 Iulie 2011, 06:35

Deci au luat tzeapa si de la Dinamo cei doi!!! HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

N-au luat tzeapa de la Dinamo, au luat-o impreuna cu Dinamo. Oare vom scapa vreodata (in orice domeniu) sa mai fim manipulati de semidocti grobieni, care se cred nemuritori?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează