FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ora adevărului pentru Universitatea Craiova » Alb-albaștrii și Koljic întâlnesc adversarul preferat

Elvir Koljic (stânga) // foto: Imago
Elvir Koljic (stânga) // foto: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 08 august 2021 16:07 / Actualizat duminica, 08 august 2021 16:21

Meciul cu FC Voluntari, împotriva cărora și Universitatea Craiova, și Elvir Koljic au bilanț pozitiv, e momentul cel mai bun pentru echipă să se scuture de criză și pentru ”vârful” bosniac, dacă va fi folosit, să redevină golgeterul din trecut.

În plină criză, sancționată prompt de fani pe rețelele de socializare și printr-o "vizită" la cantonament, Universitatea primește pe tavă un adversar la îndemână: Voluntari. De-a lungul anilor, acasă, juveții au cam făcut ce au vrut cu ilfovenii. Bilanțul în L1 vorbește de la sine: 5 victorii, o remiză și un eșec.

FC Voluntari, adversarul perfect pentru ieșirea din criză

Înfrângerea a suferit-o în 2015, la un an de la promovare, pe "Extensiv". Așadar, ce adversar mai bun decât Voluntari ca să ieși din criză? Președintele Sorin Cârțu a și comentat la ProX, deunăzi: 

"Așteptăm să vină și rezultatele. A început să aibă și Laur timpul ăsta care este necesar pentru un antrenor, adică să aibă un ciclu săptămânal complet, în care să își expună filosofia, jucătorii să învețe. 

E greu pentru ambele părți, și pentru jucători că au un antrenor nou, și pentru antrenor că are jucători cu care trebuie să lucreze ca să implementeze ceea ce știe. În primul meci, ăsta cu Voluntari, sperăm să tranșăm cele trei puncte și să începem să recuperăm. E inadmisibil ce s-a întâmplat cu noi acum".

 Universitatea vine după o victorie și două eșecuri în campionat, la care se adaugă dezastrul din Conference League: 0-1 și 0-0 contra lui KF Laci, în turul 2 preliminar. Singura satisfacție: Supercupa cucerită cu CFR, după un joc modest, tranșat la penalty-uri. 

Nici echipa nu l-a ajutat pe Elvir Koljici

Pentru Koljici, dacă va juca, el resimțind unele dureri la piciorul operat, ar fi esențial măcar un gol cu Voluntari, pentru a-și recăpăta încrederea. Bilanțul său de la debutul stagiunii în curs, conform InStat, este extrem de modest

  • 6 meciuri
  • 0 goluri
  • 4 ocazii
  • 0 ocazii create

E și problema lui, că vine după o accidentare care l-a ținut multă pe tușă și încă îl șicanează. Dar nici echipa nu l-a ajutat. Nejucat decât foarte rar acolo unde-i e mai bine pentru a înscrie, în careu, Koljici a părut adesea izolat

Voluntari poate însemna și pentru el momentul unui restart. Printre accidentările suferite, bosniacul a bifat două meciuri cu ilfovenii, în trecut, și în fiecare dintre ele a marcat câte un gol.

Eu am investit în echipă 17 milioane de euro, însă nu s-a retras niciun ban până acum. Am zis că mă retrag în 2023, dar, la ce nebunie e, este posibil s-o fac mai devreme. Dacă ies din managementul clubului, voi face tot ce e posibil să las Știința sănătoasă. 

Dacă pentru trei meciuri toată lumea începe să țipe, e o problemă de construcție. Așteptările sunt mari.

- Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova, la ProX

1 victorieau oltenii în ultimele 6 partide oficiale susținute acasă, acel 1-0 cu FC Argeș. Restul: două remize și 3 eșecuri

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj iese la atac după scandalul cu CS Mioveni: „Am avut două penalty-uri. Dacă noi suntem avantajați de arbitri...”

Lovitură pentru Dinamo: echipa rămâne în „Groapă” » De ce au „câinii” interzis pe Arena Națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kaloogarele
kaloogarele  •  09 August 2021, 17:11

Koljic e accidentat. Cel mai probabil va juca Markovici. Ceea ce e un lucru bun, macar asta are un viitor

1.fcu
1.fcu  •  08 August 2021, 18:04

Normal, doar joaca psd cu psd :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează