FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 1-2

Pus pe liber la 3 zile de când a jucat în Craiova - FCSB! „Mult succes în continuare”

Rivaldinho, îmbrățișându-l pe Elias Charalambous, antrenorul FCSB // foto: GSP
Rivaldinho, îmbrățișându-l pe Elias Charalambous, antrenorul FCSB // foto: GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 03 mai 2023 16:40 / Actualizat joi, 04 mai 2023 22:00

Universitatea Craiova a anunțat astăzi despărțirea amiabilă de atacantul brazilian Rivaldinho (28 de ani), care evolua în Bănie din vara lui 2022.

Transferat de olteni la începutul sezonului, Rivaldinho a fost pus pe liber astăzi, cu 4 etape înainte de finalul stagiunii.

Craiova a anunțat oficial despărțirea:

Clubul Universitatea Craiova și atacantul Rivaldinho au hotărât de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!

Informații explozive din interiorul FCSB! Ce se ascunde în cazul Edjouma? Nu mai are chef să joace sau FCSB nu-l mai vrea în echipă la ordinul lui Becali?
FCSB
Informații explozive din interiorul FCSB! Ce se ascunde în cazul Edjouma? Nu mai are chef să joace sau FCSB nu-l mai vrea în echipă la ordinul lui Becali?

Rivaldinho, pus pe liber de CSU Craiova la 3 zile după meciul cu FCSB

Rivaldinho juca rar și puțin în echipamentul alb-albastru. Cu FCSB a intrat pe final, în minutul 85, în precedentele două etape nu jucase deloc.

În întreg sezonul, fiul legendarului Rivaldo a jucat doar 27 de meciuri și a înscris un singur gol. A oferit și 3 assisturi.

Rivaldinho nu era om de bază la Universitatea Craiova

Rivaldinho nu intra în planurile antrenorului Eugen Neagoe, care l-a utilizat ca titular doar de două ori în mandatul său în Bănie. Cu Hermannstadt (2-0) l-a schimbat în minutul 59, cu Farul (1-2) l-a lăsat la cabine la pauză.

De atunci, Rivaldinho a intrat doar pe finalul meciurilor, iar în play-off și-a pierdut și acest statut, adunând un total de 19 minute jucate în 6 etape!

Aceasta a fost a treia aventură a lui Rivaldinho în România. Acesta mai jucase la Dinamo între februarie 2017 și ianuarie 2018, apoi la Viitorul (actuala Farul), până în 2020.

Urmează alte 6 plecări la Universitatea Craiova 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, urmează o reconstrucție la Universitatea Craiova. Astfel, pe lista neagră a lui Eugen Neagoe se mai află alți 6 jucători. Unora le expiră contractele, alții nu sunt titulari și au salarii prea mari pentru a mai fi păstrați. Sergiu Hanca, Ionuț Vînă, David Lazar, Bogdan Mitrea, Ante Roguljic și Valerică Găman vor pleca și ei în perioada următoare.

Mai multe știri din Liga 1:

Mai rămâne cineva? » Cei 7 fotbaliști așteptați de FCSB în vară au dat chix

Acuzații în direct: „Acest club este vasalul lui Becali!” » Replica a venit imediat „Eu sunt vasal? Atunci Hagi este tatăl vasalilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  04 Mai 2023, 15:09
Postat de compagno pe 04 Mai 2023, 12:43

https://www.google.com/amp/s/adevarul.ro/amp/stiri-locale/craiova/judetul-campion-la-numarul-asistatilor-social-din-2263344.html

Macar nu te mai ascunzi :))) este si asta un progres

compagno
compagno  •  04 Mai 2023, 12:43
Postat de eterrna.terrra.nova pe 03 Mai 2023, 22:08

Spuneai topul celor ce nu stiu sa citeasca :))) acum o dai la intors? Ti-am mai spuse e greu sa minti in era cibernetica

https://www.google.com/amp/s/adevarul.ro/amp/stiri-locale/craiova/judetul-campion-la-numarul-asistatilor-social-din-2263344.html

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  04 Mai 2023, 00:48
Postat de Hcm27 pe 03 Mai 2023, 22:53

Bai, prostule, citește articolul, dacă știi.Si daca-l mai și înțelegi, e bine.Daca nu, ești prost!

Poti sa postezi linkul?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează