FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO

FOTO Învinși pe teren, „câinii” i-au întărâtat pe olteni în tribune » Banner-ul acid cu care au intrat pe „Oblemenco”

Învinși pe teren, „câinii” i-au întărâtat pe olteni în tribune / foto: Cristi Preda (GSP) +28   FOTO
Învinși pe teren, „câinii” i-au întărâtat pe olteni în tribune / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 20:33 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 22:41

Cei peste 700 de suporteri dinamoviști care au făcut deplasarea în Oltenia pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, pierdut cu 0-1, i-au ironizat pe rivali. Au intrat în stadion cu un banner ironic la adresa clubului lui Mihai Rotaru.

Rivalitatea Craiova - Dinamo rămâne și astăzi printre cele mai aprige din fotbalul românesc, iar un nou episod al aversiunii dintre cele două s-a consumat duminică. Indiferent de numele gazdei, fie că e vorba de CSU sau FCU, e o tradiție ca bucureștenii să fie primiți cu ostilitate pe „Oblemenco”.

Ivaylo Petev, pe modul silențios la debutul său în România: 8 idei despre antrenorul bulgar la prima sa experiență în Liga 1
CSU CRAIOVA - DINAMO 1-0
Ivaylo Petev, pe modul silențios la debutul său în România: 8 idei despre antrenorul bulgar la prima sa experiență în Liga 1

Galeria oaspeților a răspuns valului de antipatie cu un mesaj ironic, introdus de PCH în stadion și afișat pe durata partidei: „Chiar dacă instanța a decis cu bună știință o falsă realitate / Degeaba vă bucurați, cu toții stim că sunteți fără identitate”.

+24 FOTO

Replica alb-albaștrilor? Eduard Apostol, reporterul GSP prezent în Bănie, a transmis că suporterii din galeria Craiovei au scandat „Serie B, Serie B” la adresa rivalilor, o aluzie la situația „câinilor”, împotmoliți pe loc retrogradabil.

CS Universitatea, club care a promovat pe prima scenă în 2013, a fost blamată de-a lungul timpului de fanii bucureșteni, care n-o recunosc drept succesoarea fostei mari echipe a Băniei, „Craiova Maxima”.

Se disprețuiesc!

Nu e nici pe departe un episod izolat. Cele două galerii și-au manifestat în permanență antipatia reciprocă. Noua echipă a Craiovei a perpetuat sentimentul de dușmănie față de Dinamo, iar fiecare duel direct dintre cele două a fost un prilej pentru ca suporterii să se „înțepe” prin mesaje ironice.

Mesaje ironice afișate de galeria lui CSU de-a lungul timpului:

  • „În catedrala fotbalului avem oaspeți de «onoare» / Băieții ce luptă cu poarta s-au descălțat la intrare”;
  • „Din afaceri cu suc pe stadion și alte obiceiuri proaste / Plătiți coregrafii faraonice, tabloul falsității voastre”;
  • „Vă închiriază în campanii și vi se decontează toate / Mulți bani pentru o imagine falsă, fără mentalitate / Valoare ultras zero pentru show-urile finanțate”.
+4 FOTO

Răspunsurile dinamoviștilor:

  • „Echipe de tradiție dispar / Datorită unor așa ziși ultrași și primari”;
  • „Un grup de dezertori și falși / Cum ai putut echipa să ți-o lași?”;
  • Bine ați venit înapoi... Pardon! Credeam că U Craiova sunteți voi”.

VIDEO Conferință incendiară a lui Ovidiu Burcă: „M-am săturat. Am cerut 6 luni răgaz, iar acestea s-au terminat”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Pleacă Burcă? Conferință incendiară: „M-am săturat. Am cerut 6 luni răgaz, iar acestea s-au terminat”

5 idei după derby-ul Universitatea Craiova - Dinamo » Cum a fost surprins Burcă și scandarea ironică a suporterilor olteni

VIDEO S-a molipsit de la Papură?! A bătut-o pe Dinamo și a făcut o afirmație stranie după meci: „Sincer...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Mr.President
Mr.President  •  14 Noiembrie 2023, 07:47
Postat de istet10 pe 13 Noiembrie 2023, 21:46

Cata coerenta in exprimare.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  13 Noiembrie 2023, 21:46
Postat de Mr.President pe 13 Noiembrie 2023, 13:42

***

Cata coerenta in exprimare.

fanu
fanu  •  13 Noiembrie 2023, 18:02
Postat de Mr.President pe 13 Noiembrie 2023, 13:27

Craiova nu poate avea două echipe în liga 1! E o blasfemie! Și o anomalie specifica României lui burleanu! Sa finanțezi două echipe mediocre e doar prostie oltenească pură!

Din moment ce sunt susținute din bani privați pot fi și 20nde echipe în Craiova. Daca te referi la suporteri, că nu pot fi multi la două echipe..depinde cum privești; chiar și FCU, echipa fara suporteri din Craiova, tot aduna o medie anuală de spectatori mai mare decât Dinamo, decât CSA-deci suntem la nivel cu București la suporteri; mai.multi'decat CFR deci suntem mai sus decât Cluj..In mod sigur mai mulți decât Farul, Botoșani sau Iași. Deci... Așa, că sunt doi patroni la două echipe mai tari in declarații decât în fapte..e o istorie comuna în Ro, până una alta niciunul din patronii români nu își ridică faptele la nivelul declarațiilor și intențiilor, de la Varga la Becali și chiar și până la noul rising star Sucu, cel care până una alta nu a realizat nimic concret. Ce sa mai zic de Dinamo, new Dinamo de vreo 15 ani încoace..disprețuibili înainte, in varianta old Dinamo, penibili in varianta new..Cine caută oare respectul unor a căror întreaga istorie e împărțită între Securitate , Miliție sau Borcea-asta fiind "istoria glorioasa" la care se raportează; sau varianta Negoiță, Cortacero sau R&W, mai jalnică decât cea a Voluntariului de exemplu..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează