FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Unul dintre jucătorii-ţintă ai lui Becali nu crede în interesul Stelei: "Totul este o diversiune”

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 13:10

Steaua şi-a fixat deja ţintele pentru noua campanie de transferuri, iar în capul listei este mijlocaşul dreapta al Oţelului, Laurenţiu Iorga.

Fotbalistul gălăţean crede că totul este o diversiune a roş-albaştrilor pentru a pune o presiune suplimentară înainte confruntării directe, mai ales în condiţiile în care nu există nicio ofertă oficială din partea steliştilor.

„Nu ştiu prea multe despre o posibilă ofertă, doar ce am auzit prin presă. Mă gîndesc doar la Oţelul, momentan am alt obiectiv, acela de a scoate echipa din situaţia în care se află acum. Nu m-am gîndit deloc la aceste speculaţii, avem săptămîna viitoare meci cu Steaua si e posibil ca totul să fie o diversiune, avînd în vedere că nu m-a contactat nimeni. Voi vorbi şi demonstra mai multe pe teren la meciul direct”, a declarat Iorga.

Directorul general al Oţelului, Narcis Răducan, speră ca toate discuţiile create în jurul fotbalistului în vârstă de 25 de ani să îl motiveze şi să confirme în meciul contra bucureştenilor forma bună arătată în acest sezon.

„Trebuie să ne bucurăm cînd jucătorii noştri sînt apreciaţi, dar este profesionist să discutăm după jocul de săptămîna viitoare. Iorga este un jucător care a crescut foarte mult în ultimul an şi m-aş bucura să adauge puţin la impresia generală şi prin evoluţia pe care o va avea cu Steaua. Nu vreau să încingem spiritele, există ambiţii mari atunci cînd vine Steaua la Galaţi si nu are rost să mai punem paie pe foc aşa că ne axăm să pregătim meciul cît mai bine din punct de vedere sportiv. Dacă pentru adversari miza nu este atît de mare, pentru noi şi pentru suporterii noştri este o partidă foarte importantă. Vrem să fim la înălţime şi să dăm o replică pe măsura liderului”, a afirmat Narcis Răducan.

Laurenţiu Cătălin Iorga a marcat de 4 ori în acest sezon şi a oferit 2 assist-uri în cele 21 de jocuri disputate în Liga I

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gymd
gymd  •  21 Martie 2013, 14:09

Bun rau acest Iorga, isi face damblau 5tiaua daca il i-a pasta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează