FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE A plecat azi de la ASA și deja și-a găsit echipă! A semnat deja cu o altă formație din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 16:45

Marius Constantin este dorit de Petrolul, urmînd ca un anunț oficial să fie făcut în scurt timp. Cel mai probabil jucătorul va semna cu formația ploieșteană. 

Vasile Maftei (34 de ani) a plecat și el de la ASA din cauza sechestrului pus pe banii clubului.

Jucătorul era dorit de Marius Șumudică la Astra Giurgiu, însă Ioan Niculae a blocat transferul, din cauza vîrstei jucătorului.  

Cei doi au mai lucraseră împreună și la Concordia Chiajna în sezonul trecut.  În cele din urmă jucătorul a ajuns la un acord cu FC Voluntari. 

"N-au contat bani, ci faptul că a plecat Dan Petrescu. Am avut ofertă de la Astra, dar le promisesem deja celor de la Voluntari că voi semna cu ei. Nu am putut să-mi încalc cuvîntul", a spus Vasile Maftei la Digi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Iulie 2015, 18:25

banuiam ca la sumu *** va merge asta,o sa ia locul 2 sigur astra

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează