FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL-ASTRA, MÎINE, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

UPDATE Accidentarea lui Adrian Mutu este mai gravă decît s-a crezut! » Anunţul lui Răzvan Lucescu

Adrian Mutu, foto: gsp
Adrian Mutu, foto: gsp

Articol de - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 martie 2014 13:35

UPDATE Deşi iniţial s-a crezut că intervenţia chirurgicală la care a fost supus Adrian Mutu îl va ţine departe de gazon doar cîteva zile, problemele atacantului sînt mult mai grave.

Răzvan Lucescu le-a dat o veste proastă fanilor Petrolului: "Din păcate Adi va lipsi 2-3 săptămîni. Sînt convins că va avea ambiţia să revină, era într-o formă foarte bună, trăgea echipa după el".

---------------------

Răzvan Lucescu nu va putea miza pe Adrian Mutu în semifinala Cupei României, cu Astra Giurgiu, de miercuri, ora 20:30. Meciul este transmis de Pro TV şi e liveTEXT pe GSP.RO

Săptămîna trecută, la un antrenament, Adrian Mutu s-a ciocnit de un coechipier şi a acuzat dureri uşoare. Imediat, atacantul în vîrstă de 35 de ani a făcut unele investigaţii, care nu au anunţat nimic alarmant. La sfatul medicului, Mutu a mers să îşi cureţe cartilagiul de la genunchi, la o clinică din Bucureşti, o intervenţie ce a durat 15 minute. După această operaţie, Mutu s-a întors pe propriile picioare la club.

În urma intervenţiei suferite, Briliantul este obligat să se odihnească pentru două zile, ratînd astfel turul semifinalei din Cupa României, cu Astra. Totuşi, Răzvan Lucescu poate miza pe atacant pentru meciul de duminică, din campionat, contra lui Dinamo.

Adrian Mutu nu a marcat nici un gol într-un meci oficial pentru Petrolul, el fiind transferat de echipa din Ploieşti în această iarnă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
tbone
tbone  •  25 Martie 2014, 21:04

se va recupera intens la pui de urs, hanu drumetului si in fratelli sau gaia mai mult ca sigur

godot
godot  •  25 Martie 2014, 19:25

2-3 saptamani nu-i deloc grav. Va pierde doar tot restul sezonului, insa isi va reveni fizic pentru ultimele 2 etape din campionat si va fi in forma maxima la deschiderea sezonului in Mamaia, langa Mazare. Ce vreti mai mult?

sevilla_1986
sevilla_1986  •  25 Martie 2014, 17:35

Pai ce mai vreti... la virsta lui si la modul cum se antreneaza il cam lasa ...telescoapele... Ce a avut de spus in fotbal-daca a avut ceva de spus-a cam spus...acuma trage ...linie si out...hahahaasaa

Vezi toate comentariile (20)
Comentează