FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Anunțul CSA după negocierile de azi: "O nouă colaborare cu Steaua pentru marcă și stadion"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2015 11:23

Steaua și CSA au avut azi o nouă întîlnire pentru a negocia problema mărcii și revenirea echipei în Ghencea. La negocieri au participat Valeriu Argăseală și George Boroi.

13:50

UPDATE: După discuțiile de azi, CSA a emis un comunicat din care lasă de înțeles că s-a ajuns la un acord de principiu, urmînd ca în perioada următoare să se pună totul pe hîrtie! În plus și generalul George Boroi a făcut o declarație optimistă pentru fanii Stelei.

"Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București a avut loc o întâlnire între reprezentanții CSA Steaua și reprezentanții SC. FC Steaua SA. Întâlnirea a avut loc la inițiativa președintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozițiilor echilibrate și disponibilității exprimate public de președintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argăseală.

În cadrul întâlnirii, au fost reluate discuțiile privind o viitoare colaborare între cele două cluburi, având ca teme principale:

1. reglementarea problematicii legate de folosirea mărcii și

2. revenirea echipei de fotbal în complexul Ghencea.

Cele două părți au convenit ca viitoarea colaborare se va face în conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție din 3 decembrie 2014.

În perioada imediat următoare vor fi stabiliți termenii concreți
ai colaborării", se arată în comunicat.

"A fost o primă rundă de negocieri. Vrem să găsim o soluție cît mai repede și echipa să revină în Ghencea. Sperăm ca în două sau trei zile să ajumge la un consens", a spus George Boroi, potrivit DigiSport.

lA CE FACE REFERIRE DECIZIA DIN 3 DECEMBRIE

Instanţa supremă a anulat pe 3 decembrie, printr-o decizie irevocabilă,marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al luiGigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, prin acea decizie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de patronul roş-albaştrilor.

Știrea inițială:

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, este cel care insistă pentru ca Becali să ajungă la un acord cu CSA pentru ca echipa să revină în Ghencea.

Antrenorul i-a explicat naşului său care ar fi beneficiile unei astfel de mutări, iar Gigi Becali nu a respins din start o nouă colaborare cu cei de la Armată.

Una dintre condiţiile CSA pentru a închiria din nou baza ar fi ca Steaua să şi evolueze un număr minim de meciuri oficiale acolo, la fel cum s-a întîmplat şi în precedentul contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (418)
1633926603549683
Jean Dinu  •  02 Octombrie 2015, 20:30

Salut,daca Steaua va avea emblema Stelei din trecut pe tricou ,va fi STEAUA BUCURESTI cu tot palmaresul ei ( 86 campioana Europei ) ,felicitari Becali , felicitari aramatei

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Septembrie 2015, 15:04
Postat de disclosure pe 09 Septembrie 2015, 23:50

O echipa de fotbal e impartita in sportiv si juridic , atata timp cat sportiv esti Steaua , restul e cancan.

Cancan face idolul tau, ***. Mi-e scarba de tine, gigistule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

disclosure
disclosure  •  09 Septembrie 2015, 23:50
Postat de sorin.pch pe 09 Septembrie 2015, 22:03

care negocieri dintre steaua si csa ? sunt negocieri intre FCSB SI STEAUA C.S.A. si oricum indiferent de finalitate negorierilor dintre c.s.a. si fcsb, fcsb nu va fi niciodatra steaua, una e sa detii numele si alta e sa joci cu "imprumut"

O echipa de fotbal e impartita in sportiv si juridic , atata timp cat sportiv esti Steaua , restul e cancan.

Vezi toate comentariile (418)
Comentează