FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA

UPDATE Decizie BOMBĂ! Astra - Craiova a fost programat de urgență » La ce ora se poate juca meciul + ce se întâmplă cu CFR Cluj - FCSB

Astra - Craiova a fost programat vineri! Giurgiuvenii au început testarea în regim de urgență, dar dacă rezultatele nu vin până vineri seara, partida nu va mai avea loc.
Astra - Craiova a fost programat vineri! Giurgiuvenii au început testarea în regim de urgență, dar dacă rezultatele nu vin până vineri seara, partida nu va mai avea loc.

Articol de , - Publicat joi, 30 iulie 2020 16:01 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 20:13

Astra - Craiova a fost programat vineri! Giurgiuvenii au început testarea în regim de urgență, dar dacă rezultatele nu vin până vineri seara, partida nu va mai avea loc.

UPDATE 17:20

Dacă testele jucătorilor de la Astra vor ieși negative, meciul Astra - Craiova se va juca vineri, de la ora 18:45 În acest caz, partida CFR Cluj - FCSB, programată la 20:30, va începe la 21:45.

Știrea inițială

În Adunarea Generală a LPF de astăzi a avut loc o discuție și despre incertitudinea care persistă asupra meciului Astra - CS Universitatea Craiova, care nu s-a mai putut disputa miercuri seară, din cauza faptului că mijlocașul Crepulja a fost testat pozitiv cu coronavirus. Dani Coman, președintele Astrei, a susținut însă că Astra are acordul DSP de a disputa meciul, cu condiția de a avea două teste Real Time PCR negative.

S-a încheiat Adunarea Generală de la LPF » „Câinii” tremură! Cluburile au decis: ce se întâmplă cu Dinamo + când ar începe noul sezon

Deja la ora 14:00 întreaga echipă secundă a Astrei a fost testată, iar în jurul orei 16:00 vor merge și cei de la prima formație pentru a li se lua probe. Apoi, mâine dimineață se va repeta procedura în cazul în care primele teste vor fi negative. Pentru ca meciul să se poată juca mâine seară e nevoie ca și rezultatele de la a doua testare să fie toate negative.

Astra - Craiova se joacă vineri seara sau deloc!

Craiova și-a dat acordul pentru a juca, însă pentru ca partida să aibă loc e obligatoriu ca ea să fie programată nu mai târziu de vineri seară. Astra, tot prin vocea lui Dani Coman, a propus ca în cazul în care rezultatele testelor nu vin până mâine seară, atunci să se joace în cursul zilei de sâmbătă. Lucru cu care nu doar că Universitatea Craiova nu e de acord, dar s-ar încălca ăi regulamentul care spune că aceeași echipă nu poate disputa două jocuri, în două localități diferite, la interval de numai 48 de ore.

Craiova a și postat în urmă cu puțin timp, pe pagina de facebook, anunțul că meciul cu Astra va avea loc vineri seară, deși pe parcursul zilei de azi Sorin Cârțu, care e președinte în Bănie, respingea varianta ca partida să aibă loc mâine. "Cum să jucăm cu Astra vineri? E în intervalul de 5 zile de când Crepulja, testat pozitiv, a avut contact cu jucătorii Astrei, de unde să știm că unii jucători n-au luat virusul, care e încă în perioada de incubație și putem să ne infectăm și noi".

Gest revoltător împotriva lui Sepsi al celui mai influent om din Federație, la meciul cu FCSB!

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Propunere EXTREMĂ din interiorul FRF! Decizia care ar declanșa revolta granzilor din Liga 1

Gigi Becali a luat foc când a auzit de propunerea lui Răzvan Burleanu: „Suntem sărăci lipiți pământului! Ce echipe sunt astea?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
fibra
fibra  •  31 Iulie 2020, 08:07

E FCSB-CFR fotbaliatorilor care sunteti.

martipan1
martipan1  •  30 Iulie 2020, 19:34
Postat de antalmihai pe 30 Iulie 2020, 19:15

Da, Craiova nu trebuie sa mai accepte reprogramarea. De ce pe ei, si pe altii ia tinut in carantina atitea zile si sa nu se antreneze sa nu ia altii? Atentie, la Craiova nu a fost depistat vreun jucator! Asa ca, pa! Si chiar asa, de ce ultimele etape nu s au jucat la aceeasi ora??????????????????????????????de ce sa joace strimbii si penibilii mai tirziu cu o ora , ca vrea cineva???????????

*** nu cumva a amanat meciul cu astra de 2 ori tocmai din cauza ca la craiova au fost gasiti pozitivi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabius_2014
fabius_2014  •  30 Iulie 2020, 19:28
Postat de magic4ever pe 30 Iulie 2020, 16:15

Parca vad ca isi baga Craiova coada prin Olgutza sau prin ministrul sportului care tine cu Craiova si le saboteaza testele cum a facut si cu CFR cand sau testat la Regina Maria si au fost teste false si au stat degeaba in carantina si au ramas in urma cu pregatirea fizica...Craiova vad ca nu are scrupule si face toate manevrele posibile sa castige campionatul...

E o gluma ? Chiar asa puternici sa fie craiovenii sa aranjeze testele si la Bucuresti si la Giurgiu ? Totusi Dan Petrescu a fost pozitiv si in mod normal ar

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close