FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GLORIA BISTRIŢA, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

UPDATE » Dinamo-Rapid, în pericol? "Ce facem dacă nu vin nemţii să ridice cubul de pe National Arena?"

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 21:16

UPDATE / Dinamoviştii îi acuză pe cei de la firma UTI, responsabilă de partea tehnică la National Arena, care le-a transmis că angajaţii săi nu pot ridica clubul, fiind nevoie să vină specialişti din Germania: "Nu s-au luat măsurile necesare pentru a fi ridicat cubul! Dacă luni pînă nu vin nemţii să-l ridice, unde jucăm cu Rapid? Meciul poate fi în pericol!".

UPDATE /
A venit şi confirmarea oficială din partea clubului din Ştefan cel Mare, care a explicat într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului de ce se va juca meciul pe "Dinamo": Meciul FC Dinamo Bucuresti – ACF Gloria Bistrita (Liga I, Editia 2012-2013, Etapa a XII-a), programat initial pe stadionul “National Arena”, vineri, 19 octombrie 2012, la ora 21.30, nu se va desfasura pe cea mai mare arena a tarii din cauza unor defectiuni tehnice, comunicate de administratia stadionului “National Arena”, care au generat o situatie de forta majora"

Biletele achiziţionate pentru National Arena rămîn valabile: CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM SE ECHIVALEAZĂ LOCURILE!

UPDATE
/ Oficialii dinamovişti au informat Liga Profesionistă de Fotbal despre modificarea arenei unde se va juca meciul cu Bistriţa de mîine seară de la ora 21:30. Biletele vîndute la meci vor fi valabile şi pe "Ştefan cel Mare".

UPDATE / Dinamoviştii îi acuză pe cei de la firma UTI, responsabilă de partea tehnică la National Arena, care le-a transmis că angajaţii săi nu pot ridica clubul, fiind nevoie să vină specialişti din Germania: "Nu s-au luat măsurile necesare pentru a fi ridicat cubul! Dacă luni pînă nu vin nemţii să-l ridice, unde jucăm cu Rapid? Meciul poate fi în pericol!".

UPDATE / A venit şi confirmarea oficială din partea clubului din Ştefan cel Mare, care a explicat într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului de ce se va juca meciul pe " Dinamo": Meciul FC Dinamo Bucuresti – ACF Gloria Bistrita (Liga I, Editia 2012-2013, Etapa a XII-a), programat initial pe stadionul “National Arena”, vineri, 19 octombrie 2012, la ora 21.30, nu se va desfasura pe cea mai mare arena a tarii din cauza unor defectiuni tehnice, comunicate de administratia stadionului “National Arena”, care au generat o situatie de forta majora"

Biletele achiziţionate pentru National Arena rămîn valabile: CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM SE ECHIVALEAZĂ LOCURILE!

UPDATE / Oficialii dinamovişti au informat Liga Profesionistă de Fotbal despre modificarea arenei unde se va juca meciul cu Bistriţa de mîine seară de la ora 21:30. Biletele vîndute la meci vor fi valabile şi pe "Ştefan cel Mare".

UPDATE / Reprezentanţii UTI,  cei care administrează partea tehnică a stadionului, infirmă informaţiile venite dinspre clubul Dinamo: "Nici vorbă să nu putem ridica de la sol cublul! Este o aberaţie. Totul funcţionează normal". Pînă la ora 18:00, dinamovişti vînduseră în jur de 6.000 de bilete pentru meciul cu Bistriţa! Oficialii primăriei şi ai ALBAP dau asigurări că şi gazonul era într-o stare perfectă pentru un meci de fotbal, nefiind deloc afectat de scena de fier montată miercuri seară la congresul USL şi nici de partida naţionalei cu Olanda, de marţi.


*****

Dinamo nu va mai juca partida de mîine cu Gloria Bistriţa pe Naţional Arena.

Deşi urmau să joace mîine, de la ora 21:30, cu Gloria Bistriţa pe stadionul din Complexul "Lia Manoliu", dinamoviştii vor juca pe arena din "Ştefan cel Mare". Cubul video din stadion a fost coborît cu ocazia mitingului USL de ieri, iar firma care se ocupă de arena nu reuşeşte să îl readucă în poziţia iniţială. Din cauza acestei probleme, "cîinii" vor fi nevoiţi să evolueze pe stadionul Dinamo.

Meciul dintre Dinamo şi Gloria Bistriţa va avea loc mîine, de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (116)
v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  19 Octombrie 2012, 11:46
Postat de samertx pe 19 Octombrie 2012, 00:07

Dinamo a dat un comunicat oficial, în el nu scrie despre meciul restanță cu Rapid. UTI și administratorul stadionulului nu și-au spus poziția printr-un comunicat, doar pe surse. Mai și citește, băi , mască!

deci...cum este cumetre pana la urma? cubul a fos ridicat! cine spene baliverne,aia de la dinamo sau aia de la uti? iti spune eu cum sta treaba....aia de la dinamo au vazut ca nu s-au vandut bilete cat sa-si acopere cheltuielile cu inchirierea stadionului si au incercat si ei o manevra dand vina pe altii

tigruzzu
tigruzzu  •  19 Octombrie 2012, 02:01
Postat de bestboys pe 19 Octombrie 2012, 00:28

Deci e in ceata articolul .Pana la urma dinamo -Rapid e tot pe NA nu ?

Dacă nemții nu ridică cubul nu se va juca pe Arena Națională nici Dinamo-Rapid, dar nici SteOAIA-Molde. Ciobanul se roagă acum de Paszkany să-l lase să joace în Gruia și ăla nu se lasă înduplecat. :-)))

bestboys
bestboys  •  19 Octombrie 2012, 00:28

Deci e in ceata articolul .Pana la urma dinamo -Rapid e tot pe NA nu ?

Vezi toate comentariile (116)
Comentează