FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Disensiuni între Mulţescu şi Anghelache: "I-am spus să nu mai dea declaraţii, să-mi spună mie"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 iulie 2013 17:19

UPDATE 17:10 "Am avut nişte discuţii normale şi cu privire la posturile deficitare. Ne sfătuim pentru a găsi mereu cele mai bune soluţii. Nici nu s-a pus problema să plec de la Dinamo. Pregătim etapa următoare cu Viitorul şi o să facem în aşa fel încît să fie bine", a declarat Mulţescu pentru GSP.ro.

UPDATE 16:40
Constantin Anghelache e deranjat că Mulţescu a făcut declaraţii în presă despre transferurile pe care Dinamo vrea să le facă.

UPDATE 17:10 "Am avut nişte discuţii normale şi cu privire la posturile deficitare. Ne sfătuim pentru a găsi mereu cele mai bune soluţii. Nici nu s-a pus problema să plec de la Dinamo. Pregătim etapa următoare cu Viitorul şi o să facem în aşa fel încît să fie bine", a declarat Mulţescu pentru GSP.ro.

UPDATE 16:40 Constantin Anghelache e deranjat că Mulţescu a făcut declaraţii în presă despre transferurile pe care Dinamo vrea să le facă.

"I-am spus lui Mulţescu să nu mai dea explicaţii prin presă, ci să vină la mine cînd are cîte o problemă. V-a zis el că-l luăm pe Grecu? Eu ce să mai fac acum, să vă confirm? Dacă-l vom lua, vom anunţa", a declarat Anghelache la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Preşedintele roş-albilor l-a contrazis pe antrenor că pe lista de transferuri ar fi un fundaş, stînga, un mijlocaş şi un atacant. Rugat de moderator să confirme, Anghelache a răspuns: "Sînteţi în eroare, nu acestea sînt posturile pe care le urmărim".

UPDATE 15:50 Gigi Mulţescu anunţă că mai vrea 3 transferuri: un fundaş stînga, un mijlocaş şi un atacant. Antrenorul confirmă că Dinamo e aproape să-l ia pe Grecu.

"Eu am cerut 3 jucători. Unul dintre ei este Grecu. Ceilalţi doi sînt străini", a spus Mulţescu la sportro.

Mulţescu a caracterizat tinerii atacanţi pe care îi are în lot: "Pape e util, poate juca şi ca pivot, dar se descurcă bine şi pe spaţii largi. Balint e un atacant combativ şi cu o viteză bună. Eu am încredere în el".

-------------

Zi fierbinte în Ştefan cel Mare! Antrenorul cîinilor, Gigi Mulţescu, va participa la o întîlnire cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache, preşedintele clubului, în care va stabili care sînt paşii de urmat în viitorul imediat următor al echipei.

Conform unor apropiaţi ai clubului, Mulţescu nu este mulţumit deloc de cum se prezintă lotul, în ciuda victoriei din meciul cu FC Vaslui, scor 2-0, şi vrea să discute cu şefii viitorul său în Ştefan cel Mare. Încă de cînd a semnat cu echipa alb-roşie, antrenorul în vîrstă de 61 de ani a cerut un fundaş stînga şi un atacant, dar dorinţele nu i-au fost îndeplinite de noua conducere, în afara lui Fai, Pape Ndaw şi Joel Thomas nemaivenind nimeni.

După victoria cu FC Vaslui, Mulţescu a dat o declaraţie ciudată: "Nu sînt sigur de postul meu, să vedem ce schimbări vor avea loc. Pînă acum s-a făcut doar ce au vrut ei, nu ce am vrut eu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (105)
maceda
maceda  •  30 Iulie 2013, 12:14

Anghelache asta e un mos ramolit. Bate campii tot timpul, crede ca lucrurile mai merg ca in secolul trecut. Nu intelege nimic din ce se intampla in jurul lui. El crede ca mai poti baga pumnul in gura antrenorului, ca in 1980! Sau ca jucatorii mai joaca pe promisiuni de servici la militie! Un decrepit!

reddogsv
reddogsv  •  30 Iulie 2013, 08:52

Ultimele declaratii ale lui Multescu mi-au lasat impresia, pe langa faptul ca e nemultumit de achizitii ca e si labil psihic si ca nu ar rezista presiunii la care e supus! Sper sa ma insel sa sa nu cedeze nimeni din cei care au pornit la un drum sinuos pentru binele lui Dinamo!

dreamer123
dreamer123  •  30 Iulie 2013, 02:27

sa se inteleaga toti pentru binele lui Dinamo ! Multescu va face posibila renasterea echipei, noi avem incredere in el !

Vezi toate comentariile (105)
Comentează